Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι θέλει να φύγει με το "διπλό" ο Ολυμπιακός από το ΟΑΚΑ - "Κλειδί" ο Παπανικολάου!
| 2019-12-06 11:57:00

Έτσι θέλει να φύγει με το "διπλό" ο Ολυμπιακός από το ΟΑΚΑ - "Κλειδί" ο Παπανικολάου!

Sportdog Team
Έτσι θέλει να φύγει με το "διπλό" ο Ολυμπιακός από το ΟΑΚΑ - "Κλειδί" ο Παπανικολάου!

Τι ανέφερε σε δηλώσεις του ο Νίκος Ζέρβας.

Εκεί θα κριθεί το ντέρμπι, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού ανέλυσε το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Επεσήμανε το πόσο σημαντικό θα είναι για τους «ερυθρόλευκους» να κατεβάσουν τον μέσο όρο στην επίθεση των «πράσινων», που είναι η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης σε αριθμούς σε αυτόν τον τομέα.

Τόνισε επίσης ότι κλειδί της αναμέτρησης είναι το κομμάτι της δημιουργίας και φυσικά οι… μαέστροι των δύο ομάδων Καλάθης και Σπανούλης θα παίξουν καθοριστικό ρόλο, ενώ επεσήμανε ότι ο 30χρονος άσος δεν είναι ο μοναδικός… πόλος για την επίθεση του «τριφυλλιού».

Επιπλέον, ανέφερε ότι πολύ σημαντικός θα είναι και ο φορμαρισμένος, Κώστας Παπανικολάου, για τους Πειραιώτες και γενικότερα για την εξέλιξη του αγώνα.

«Νομίζω ότι θα δούμε μικρές εκπλήξεις από τον Πιτίνο. Για παράδειγμα, πιστεύω ότι θα δούμε περισσότερο Βουγιούκα», αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο έμπειρος σέντερ ματσάρει καλύτερα με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ ρίσκαρε να πει ότι θα δούμε στο παιχνίδι τον Γουίλι Ριντ, αλλά όχι για πολύ, όπως είναι λογικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags