Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Ανοικτό το ενδεχόμενο να παίξει με την Τουρκία στο Προολυμπιακό ο Λάρκιν
| 2019-12-06 19:10:00

"Καμπανάκι" για την Εθνική Ελλάδας ενόψει Προολυμπιακού - Κάνει... μεταγραφή τον Λάρκιν η Τουρκία!

Sportdog Team
"Καμπανάκι" για την Εθνική Ελλάδας ενόψει Προολυμπιακού - Κάνει... μεταγραφή τον Λάρκιν η Τουρκία!

Θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Γαλανόλευκη ο στα της Εφές;

Εθνική Ελλάδας: Ο Σέιν Λάρκιν κάνει… όργια με τη φανέλα της Αναντολού Εφές, ενώ έχει «φουντώσει» η φημολογία που τον θέλει να παίρνει την τουρκική υπηκοότητα για να ενισχύσει τη γειτονική χώρα στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας, Χέντο Τούρκογλου, δεν απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο, τονίζοντας ότι είναι απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ουφούκ Σαρίτσα, το αν θα επιλέξει τον Λάρκιν για την ομάδα.

"Είμαι χαρούμενος που παίκτες αυτής της ποιότητας αναγνωρίζουν την Τουρκία ως μία μπασκετική χώρα και νιώθουν άνετα. Ο Σέιν είναι ένας παίκτης που παρακολουθώ από πολύ κοντά, έχω μεγάλο σεβασμό για αυτόν. Ξέρει την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, όπως επίσης το κλίμα που υπάρχει εντός κι εκτός της εθνικής ομάδας. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό, αλλά η τελική απόφαση θα παρθεί από το τεχνικό επιτελείο (βλ. τον Ουφούκ Σαρίτσα και τους συνεργάτες του). Είμαστε πάντως ευγνώμονες για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να ανταποδώσει την αγάπη", δήλωσε ο Τούρκογλου.

Τις εξελίξεις στο ζήτημα παρακολουθούν και οι άνθρωποι της Εθνικής Ελλάδας, αφού η Τουρκία είναι μια από τις αντιπάλους της Γαλανόλευκης στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags