Facebook Pixel Βασίλης Σπανούλης - Εθνική Ελλάδας: "Ύμνοι" Πιτίνο για Σπανούλη: "Δεν υπάρχει πιο ταλαντούχος - Τον θέλουμε στην Εθνική"
| 2019-12-09 19:55:00

"Ύμνοι" Πιτίνο για Σπανούλη: "Δεν υπάρχει πιο ταλαντούχος - Τον θέλουμε στην Εθνική"

Sportdog Team
"Ύμνοι" Πιτίνο για Σπανούλη: "Δεν υπάρχει πιο ταλαντούχος - Τον θέλουμε στην Εθνική"

Τι είπε για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Βασίλης Σπανούλης - Εθνική Ελλάδας: Σε δηλώσεις του στην Cosmote TV πριν την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Ήφαιστος Λήμνου, ο Ρικ Πιτίνο επιβεβαίωσε ότι επιθυμεί την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική Ελλάδας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "γαλανόλευκης" έπλεξε το εγκώμιο του "Kill Bill", τονίζοντας πως πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο και έμπειρο παίκτη, τον οποίο θέλει να έχει στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Ερχόμαστε από την χειρότερη εμφάνιση που είχαμε από τότε που γύρισα. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον Ολυμπιακό. Κάναμε πολλά λάθη. Δεν είμαστε ούτε καν κοντά στο κομμάτι που θα ήθελα, σε θέματα βασικών... αρχών. Αυτό δεν μου αρέσει".

Για τον Σπανούλη και το Προολυμπιακό τουρνουά: "Κοιτάξτε, θα είναι πολύ δύσκολο να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ειδικά αν ο Γιάννης είναι στα πλέι οφ. Θέλουμε εμπειρία και ταλέντο. Δεν υπάρχει πιο ταλαντούχος και πιο έμπειρος από εκείνον. Θέλουμε τη σοφία του και την ικανότητά του. Πάντα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι ένα "basketball junkie", ο παίκτης που θέλω να έχω. Τον θέλουμε, αν το θέλει και εκείνος".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags