Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βόμβες Αγγελόπουλων - "Τελειώνουν" Πάντερ - Φέρνουν κοντό παικταρά
| 2019-12-10 14:21:00

Βόμβες Αγγελόπουλων - "Τελειώνουν" Πάντερ - Φέρνουν κοντό παικταρά - Φήμες για πρώην της ΤΣΣΚΑ!

του Pick n' Scroll
Βόμβες Αγγελόπουλων - "Τελειώνουν" Πάντερ - Φέρνουν κοντό παικταρά - Φήμες για πρώην της ΤΣΣΚΑ!

Έτσι "χτυπάνε" οκτάδα. "Μπαμ" από NBA. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. 

Ο Ολυμπιακός είναι πλέον σε πολύ καλό δρόμο. Εχει μπει σε αγωνιστική κανονικότητα και ευελπιστεί για τα καλύτερα. Θα ήταν όλοι πιο χαρούμενοι στον Πειραιά αν είχαν πάρει και τα δύο ματς με Μπάγερν και Παναθηναϊκό. Δύο παιχνίδια που ήταν στα χέρια τους, αλλά τα έχασαν στις λεπτομέρειες.

Η ζωή, όμως, προχωράει, πλέον το κλίμα έχει αντιστραφεί και η ομάδα του Κεστούτις Κεμζούρα θα κάνει την προσπάθειά της μήπως και μπορέσει να μπει στην οκτάδα. Ελπίδες υπάρχουν, όχι πάρα πολλές, αλλά υπάρχουν.

Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο να τις ενισχύσουν οι Αγγελόπουλοι με μία πολύ καλή μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός είναι άλλωστε στην αγορά εδώ και καιρό, παρακολουθώντας την με τεράστια προσοχή. Ο Κέβιν Πάντερ ξεκίνησε την σεζόν με καλές εμφανίσεις, η συνέχεια, όμως, δεν είναι ανάλογη, με αποτέλεσμα να είναι παρκαρισμένος.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, κάποια στιγμή οι Πειραιώτες να τον αντικαταστήσουν με έναν ποιοτικό γκαρντ, είτε από άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, είτε κατευθείαν από το ΝΒΑ.

Προς το παρόν δεν πρόκειται να γίνει αλλαγή, είναι, όμως, πιθανό κάτι τέτοιο να πάρει σάρκα και οστά, προς το τέλος του χρόνου.

Ο Άαρον Τζάκσον κυκλοφορεί ελεύθερος και είναι πάντα ένας παίκτης που προκαλεί ενδιαφέρον. Υπάρχουν, όμως, κι άλλοι γκαρντ που παρακολουθούνται από τον Ολυμπιακό και μένει να δούμε αν και πότε θα κάνει την κίνησή του.

Αν θα πάρει παίκτη, θα είναι γκαρντ. Δεν πρόκειται να κάνει κίνηση για ψηλούς, αφού εκεί είναι πλήρης με Μιλουτίνοφ, Ριντ και τον Ρούμπιτ να βοηθάει για κάποια λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκπληξη Πιτίνο στην Εθνική - Αυτόν "τελείωσε" και παίρνει στη θέση του πρώην Παναθηναϊκού!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags