Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερές ατάκες Κεμζούρα για Ρεάλ και την ήττα στο ΟΑΚΑ - "Πρέπει να βγουν μπροστά οι..."
Μπάσκετ
| 2019-12-10 16:58:00

Φοβερές ατάκες Κεμζούρα για Ρεάλ και την ήττα στο ΟΑΚΑ - "Πρέπει να βγουν μπροστά οι..."

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Κεμζούρα για Ρεάλ και την ήττα στο ΟΑΚΑ - "Πρέπει να βγουν μπροστά οι..."

Τι είπε για την απουσία του Σπανούλη.

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός: Κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Μαδρίτη, ο Κεστούτις Κεζμούρα αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα της Πέμπτης με τη Ρεάλ, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως οι Πειραιώτες έχουν ξεπεράσει την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, μίλησε για την απουσία του Βασίλη Σπανούλη από το παιχνίδι, τονίζοντας ότι πρέπει οι υπόλοιποι περιφερειακοί της ομάδας πρέπει να βγουν μπροστά και να καλύψουν το κενό του αρχηγού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα χρειαστεί να ξοδέψω πολύ χρόνο για να πω σε όλους πόσο καλή ομάδα είναι η Ρεάλ. Παίζει ομαδικά και είναι πολύ καλή, ειδικά στην έδρα της. Εστιάζουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Θα πρέπει να ελέγξουμε και στις δύο πλευρές του γηπέδου τον ρυθμό, γιατί θα υπάρχουν πολλοί αιφνιδιασμοί και transition. Φυσικά θα πρέπει να μειώσουμε τον μέσο όρο τους στην επίθεση, με το να μην τους δίνουμε εύκολους πόντους. Είναι σπουδαία ομάδα, με σπουδαίους παίκτες και θα σκοράρουν. Όμως, όπως είπα και πριν θα πρέπει να τους το κάνουμε δύσκολο. Θα πρέπει να έχουμε συμπαγή άμυνα και να σκοράρουμε. Θα πρέπει να ελέγξουμε και να περιορίσουμε τη δημιουργικότητα του Καμπάτζο. Έχουμε σπουδαίους σκόρερ και εκτελεστές στην περιφέρεια. Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να σταματήσουμε το ποστ απ παιχνίδι του Ντεκ».

Για την απουσία του Σπανούλη: «Αλλάξει κάποια από τα πλάνα μας, αλλά έχουμε αρκετά γκαρντ στο ροτέισον. Οπότε ο επόμενος που ακολουθεί θα κληθεί να καλύψει το κενό. Πρέπει να βγουν μπροστά οι άλλοι περιφερειακοί και να κάνουν κάποια έξτρα δουλειά».

Για το αν ο Ολυμπιακός ξεπέρασε την ήττα στο ντέρμπι: «Εγώ πιστεύω ναι, αλλά θα το διαπιστώσουμε την Πέμπτη στο παρκέ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags