Facebook Pixel Sportdog.gr | Μαγική εμφάνιση από την ΑΕΚ - "Πάτησε" την Ορτέζ στη Γαλλία (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2019-12-10 23:14:00

Μαγική εμφάνιση από την ΑΕΚ - "Πάτησε" την Ορτέζ στη Γαλλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μαγική εμφάνιση από την ΑΕΚ - "Πάτησε" την Ορτέζ στη Γαλλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλο διπλό της Ένωσης με 79-67.

Το... κιτρινόμαυρο express δεν σταμάτησε ούτε στην Γαλλία. Η ΑΕΚ έκανε εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο, βάζοντας από εκεί τις βάσεις για την 6η νίκη της σε 8 παιχνίδια στο BCL. Η Ορτέζ, που μέτρησε σημαντικές απουσίες, δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να πλησιάσει την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, η οποία έφτασε σε άνετη και εμφατική νίκη.

Από το ξεκίνημα οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν τις διαθέσεις τους, όταν βρέθηκαν να προηγούνται με διαφορά 14 πόντων (6-20, 5'), με τους Λάνγκφορντ και Χρυσικόπουλο να δίνουν σημαντικές λύσεις στην επίθεση. Οι παίκτες του Παπαθεοδώρου δεν έχασαν τον έλεγχο ούτε στο... ξέσπασμα της Ορτέζ, η οποία μείωσε σε 25-34, στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαλέπτου. Μάλιστα κατάφερε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά, τρέχοντας επί μέρους 6-15 ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, για το 31-49.

Στο δεύτερο μέρος οι Γάλλοι προσπάθησαν να μειώσουν, όμως ο έλεγχος βρισκόταν σταθερά στα χέρια των παικτών της ΑΕΚ, οι οποίοι είχαν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους, παίρνοντας σημαντική ώθηση.

Η Ένωση με τη νίκη αυτή ανέβηκε στο 6-2 και ισοβαθμεί με την Χάποελ Ιερουσαλήμ στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου, μία εβδομάδα πριν υποδεχτεί το σύνολο του Όντεντ Κάτας στο κλειστό του ΟΑΚΑ (18/12, 21:30) για μάχη... κορυφής. Από την άλλη πλευρά, η Ορτέζ υποχώρησε στο 2-6, με το πέρας 8 αγωνιστικών με τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL να μειώνονται σημαντικά.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags