Facebook Pixel Ατακάρες Γιάννη: "Δύσκολο να με σταματήσουν - Αν με αφήσεις φέτος, θα το βάλω" (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2019-12-14 11:22:00

Ατακάρες Γιάννη: "Δύσκολο να με σταματήσουν - Αν με αφήσεις φέτος, θα το βάλω" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ατακάρες Γιάννη: "Δύσκολο να με σταματήσουν - Αν με αφήσεις φέτος, θα το βάλω" (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε τι δήλωσε ο "Greek Freak".

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν και των Γκρίζλις με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι και πάλι εξαιρετικός έχοντας 37 πόντους και λέγοντας στις δηλώσεις του, πως φέτος αν τον αφήσουν αμαρκάριστο, θα βάλει τα σουτ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παίζουμε σκληρά, παίζουμε όλοι μαζί, όταν αντιμετωπίζουμε τέτοια παιχνίδια όπως το σημερινό, είναι σημαντικό να κρατάμε την σύνθεση μας, να μείνουμε ενωμένοι σε άμυνα και επίθεση και αυτό λέει πολλά γι' αυτή την ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε, να είμαστε ταπεινοί και θα είμαι μια χαρά.

Προσπαθώ να παίρνω τον χρόνο μου, να είμαι προσεχτικός, να βρω ότι χρειάζεται μέσα στο παρκέ. Πρέπει να μένω συγκεντρωμένος και να κάνω ότι χρειάζεται για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει.

Ήξεραν τι να κάνουν για να με σταματήσουν, αλλά είναι δύσκολο. Τα plays μας είναι τα ίδια, εξαιτίας του προπονητή. Κάθε φορά που έπαιρνα την μπάλα, φώναζαν στους αμυντικούς να κάνουν πίσω και κάθε φορά που έβαζα το σουτ έλεγα αυτό ήταν πέρυσι, αν κάνεις ένα βήμα πίσω, θα το βάλω φέτος.

Αν δεν διασκεδάζαμε τόσο σαν ομάδα, δεν θα κερδίζαμε. Είναι η πιο διασκεδαστική ομάδα που έχω βρεθεί τα 7 χρόνια που είμαι στην λίγκα. Είναι σπουδαίο και θα συνεχίσουμε να διασκεδάζουμε». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags