Facebook Pixel Sportdog.gr | Παραμιλάει η Πάτρα και όλη η Ελλάδα! Ο Προμηθέας αρνείται να κάνει λάθη
| 2019-12-16 04:33:00

Παραμιλάει η Πάτρα και όλη η Ελλάδα! Ο Προμηθέας αρνείται να κάνει λάθη

Sportdog Team
Παραμιλάει η Πάτρα και όλη η Ελλάδα! Ο Προμηθέας αρνείται να κάνει λάθη

Απίστευτα ποσοστά για την πατρινή ομάδα.

Δεν ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά του από τον Ηρακλή που είχε μόνο τρία λιγότερα, ωστόσο ο Προμηθέας έμεινε χθες για μία ακόμη φορά σε μονοψήφιο αριθμό λαθών έχοντας εννιά. Ήταν η 7η φορά στις 11 αγωνιστικές που έμεινε κάτω από τα 10 αφού έφτασε σε διψήφιο αριθμό μόνο στα ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (16), το Ρέθυμνο Cretan Kings (14), τον Πανιώνιο Su Casa (13) και την ΑΕΚ (17).

Ο Προμηθέας έφτασε ήδη από την 11η αγωνιστική την περσινή επίδοση του σε αγώνες με μονοψήφιο αριθμό λαθών, αφού πέρσι έμεινε κάτω από τα 10 λάθη στα επτά από τα 36 παιχνίδια του στο Πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά έχει τον δεύτερο μικρότερο μέσο όρο λαθών στη φετινή ΕΚΟ Basket League κάνοντας 10,73 ανά αγώνα και έχοντας συνολικά δύο περισσότερα λάθη από την ΑΕΚ που είναι η κορυφαία ομάδα της λίστας.

Χθες πάντως κόντρα στον Ηρακλή, απόντος και του κορυφαίου πασέρ του τον Λάνγκστον Χολ, ο Προμηθέας σημείωσε αρνητικό ρεκόρ των τελευταίων 39 αγώνων του στην ΕΚΟ Basket League μένοντας στις 11 ασίστ. Η προηγούμενη χειρότερη επίδοση του δημιουργικά, ήταν οι 10 ασίστ που είχε στο ματς του πρώτου γύρου του περσινού Πρωταθλήματος (8 Δεκεμβρίου 2018) κόντρα στον Ήφαιστο.

Από την πλευρά του Ηρακλή...

*Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη επιβεβαίωσε την αδυναμία της στο επιθετικό ριμπάουντ ανανεώνοντας μόνο τρεις επιθέσεις της και μένοντας κάτω από τα πέντε για τέταρτη φορά στις 11 αγωνιστικές. Είναι η ομάδα με τα λιγότερα επιθετικά ριμπάουντ στην κατηγορία (7,36 μ.ό.).

*Σε ατομικό επίπεδο, ο Θόδωρος Ζάρας με τους 14 πόντους του, έφτασε τους 1.938 στην κατηγορία και ανέβηκε κέρδισε δύο θέσεις στη σχετική λίστα. Ξεπέρασε τον Νταμίρ Μουλαομέροβιτς (1.927) και τον Γιώργο Καλαϊτζή (1.930) για να ανέβει στην 71η θέση της.

*Με το 125ο παιχνίδι του στην ΕΚΟ Basket League ο Μιλένκο Τέπιτς “έπιασε” στην 41η θέση της λίστας των ξένων παικτών της λίγκας, τον Σλάβεν Τσούπκοβιτς και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags