Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τι θα άκουγε για Σπανούλη ο Κεμζούρα; - Ε, δεν είναι και Γκάλης..."
| 2019-12-19 11:54:00

"Μεγάλο πράγμα αυτό που έγινε - Τι θα άκουγε για Σπανούλη ο Κεμζούρα; - Ε, δεν είναι και Γκάλης..."

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Μεγάλο πράγμα αυτό που έγινε - Τι θα άκουγε για Σπανούλη ο Κεμζούρα; - Ε, δεν είναι και Γκάλης..."

Τρομερός Ντίνος Καλαμπάκος στο sportdog. "Έτσι πηγαίνει στους οκτώ".

Την άποψη ότι νίκες όπως αυτή με τη Xίμκι θα δώσουν σημαντική ώθηση στους παίκτες του Ολυμπιακού, εξέφρασε ο Ντίνος Καλαμπάκος.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο sportdog για την τεράστια ανατροπή που σημείωσαν οι Πειραιώτες στο ΣΕΦ και σχολίασε τα ντεσού της αναμέτρησης, όπως τη δυσαρέσκεια του Σπανούλη απέναντι στον Κεμζούρα.

Ποια ήταν η γεύση που σας άφησε το ματς του Ολυμπιακού με τη Xίμκι;

"Γι 'αυτό είναι όμορφο το μπάσκετ! Εκεί που όλοι περίμεναν ότι ο Ολυμπιακός θα χάσει το παιχνίδι, έφερε τα πάνω κάτω μετά το 1:09. Έκανε το θαύμα του με τα τρία τρίποντα και πήρε στην παράταση ένα χαμένο παιχνίδι. Ήταν μεγάλο πράγμα αυτό που συνέβη και σίγουρα θα δώσει πολύ μεγάλη ψυχολογία σε αυτά τα παιδιά".

Θα ξεχωρίζατε την παρουσία κάποιου από το χθεσινό παιχνίδι;

"Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιους συγκεκριμένα γιατί όλα τα παιδιά συνέβαλαν να δούμε αυτό το τρομερό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την ποιότητα του Σπανούλη, τη μέγιστη συμβολή του Πρίντεζη, τη σπουδαία δουλειά του Μιλουτίνοφ, του Παπανικολάου και του Κόνιαρη".

Πώς σχολιάζετε την αντίδραση του Σπανούλη όταν τον έβγαλε ο Κεμζούρα; Τον στήριξε και η εξέδρα...

"Εντάξει συμβαίνουν αυτά! Ο άνθρωπος στην ουσία ήθελε να τον βγάλει για μία άμυνα. Του βγήκε! Και στη συνέχεια τον ξαναέβαλε τον Σπανούλη μέσα, όπου όπως είδαμε υπέγραψε και την τρομερή ανατροπή του Ολυμπιακού με το μεγάλο τρίποντο που πέτυχε 19 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Φανταστείτε τι θα άκουγε ο προπονητής από τους... συναδέλφους της εξέδρας αν είχε χαθεί το παιχνίδι. Δεν θέλω καν να το φανταστώ".

Ποια είναι η άποψή σας για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και την είσοδο στην 8άδα;

"Έχω την άποψη ότι στη Σερβία όλα θα πάνα καλά. Η ομάδα δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της και να χτίζει ισχυρές βάσεις για να εξασφαλίσει την παρουσία της στους 8. Επαναλαμβάνω παιχνίδι όπως αυτό με τη Χίμκι και οι νίκες που τις συνοδεύουν μποστάρουν την ψυχολογία των παικτών".

Επειδή γνωρίζουμε ότι διαθέτετε άσβεστο χιούμορ, πώς θα σχολιάζατε την καθυστέρηση έναρξης του δευτέρου ημιχρόνου επειδή κλείδωσαν τον Έβανς στα αποδυτήρια της Χίμκι;

"Κάποτε έλεγαν ότι για να κερδίσει κανείς τον Άρη, έπρεπε να κλείδωναν τον Γκάλη στα αποδυτήρια. Στην περίπτωση των Ρώσων, ο Έβανς δεν ήταν τόσο καλός για να τον κρατήσουν εκτός παρκέ στο δεύτερο ημίχρονο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στα σκαριά μεγάλη "μεταγραφή" στο λιμάνι - Με αυτόν ανεβαίνει επίπεδο - "Τρέμουν" ΠΑΟΚ και Άρσεναλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags