Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εξελίξεις μετά τη νέα ήττα από τον Ερυθρό - Αυτόν "τελειώνουν" άμεσα οι Αγγελόπουλοι!
Μπάσκετ
| 2019-12-20 23:03:00

Εξελίξεις μετά τη νέα ήττα από τον Ερυθρό - Αυτόν "τελειώνουν" άμεσα οι Αγγελόπουλοι!

του Pick n' Scroll
Εξελίξεις μετά τη νέα ήττα από τον Ερυθρό - Αυτόν "τελειώνουν" άμεσα οι Αγγελόπουλοι!

Σαρωτικές αλλαγές. Ψάχνουν ήδη για αντικαταστάτη...

Ολυμπιακός: Απότομη ήταν η προσγείωση για τον Ολυμπιακό, καθώς μόλις δύο ημέρες μετά τη νίκη με τη Χίμκι στην παράταση με την επική ανατροπή στο ΣΕΦ, ήρθε η... σφαλιάρα στη Σερβία από τον Ερυθρό Αστέρα με 88-81 και κάκιστη εμφάνιση.

Οι Πειραιώτες ήταν απογοητευτικοί στο δεύτερο ημίχρονο και έχασαν πολύ εύκολα ένα θεωρητικά δικό τους ματς και πλέον αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην ομάδα. Ακόμα και σενάρια για νέο προπονητή κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, με το όνομα του Μίλαν Τόμιτς να πέφτει και πάλι στο τραπέζι.

Αλλαγές πάντως θα υπάρξουν σίγουρα στο ρόστερ, ακόμα και με τον Κεστούτις Κεμζούρα, καθώς είναι φανερό πλέον πως δεν υπολογίζεται σχεδόν καθόλου ο Κέβιν Πάντερ. Ο Λιθουανός τεχνικός, που είχε δεκατρείς παίκτες στο Βελιγράδι, άφησε εκτός 12αδας ξανά τον Αμερικανό, όπως είχε συμβεί και στο ματς με την Κίμκι πριν δύο μέρες.

Ο Πάντερ δεν έχει κερδίσει ακόμα την εμπιστοσύνη του προπονητή του και έμεινε ξανά εκτός συνολικά για τρίτο ματς φέτος. Τελευταία φορά που έπαιξε ήταν στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ, όταν όμως έλειπε ο Βασίλης Σπανούλης λόγω τραυματισμού. Ο Πάντερ δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί στο Λιμάνι και εφόσον δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο, δύσκολο θα συνεχίσει στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Από εκεί και πέρα και με δεδομένο πως ο Ολυμπιακός τις επόμενες ημέρες θα φουλάρει για την απόκτηση ενός ακόμη γκαρντ, είναι επίσης στον... αέρα οι Τέιλορ Ρότσεστι και Γουέιντ Μπάλντγουιν. Κανείς από τους δύο δεν έχει «κολλήσει» ακόμα με την ομάδα και στο Λιμάνι σκέφτονται πλέον σοβαρά πως μάλλον χρειάζεται να γίνει κάποια αλλαγή και η άφιξη ενός νέου παίκτη. Ήδη έχει γίνει η σχετική αναζήτηση και περιμένουν το «οκ» του προπονητή και των Αγγελόπουλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο παρασκήνιο με Κούτρη - "Δεν είναι απόφαση μόνο του Μαρτίνς" - Αυτός ο αντικαταστάτης του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags