Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Τον ήθελε ο Ολυμπιακός, τον ανακοίνωσε η Μακάμπι του Σφαιρόπουλου (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2019-12-29 00:05:00

Τον ήθελε ο Ολυμπιακός, τον ανακοίνωσε η Μακάμπι του Σφαιρόπουλου (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τον ήθελε ο Ολυμπιακός, τον ανακοίνωσε η Μακάμπι του Σφαιρόπουλου (ΦΩΤΟ)

Άλλη μία μεταγραφή για τους Ισραηλινούς που... φουλάρουν για F4.

Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Σε μία ακόμα προσθήκη προχώρησε η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου, που επισημοποίησε την απόκτηση του φόργουορντ Τζέιλεν Ρέινολντς που έρχεται να καλύψει στη θέση "5" το κενό του τραυματία Ταρίκ Μπλακ.

Ο Ρέινολντς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2020 με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο και για όσους δεν τον θυμούνται, πρόκειται για τον παίκτη που... κυνήγησε να φέρει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό ο Ντέιβιντ Μπλατ. Φέτος αγωνιζόταν στη G-League και τους Στόκτον Κινγκς, όμως στο παρελθόν έχει περάσει από την Ευρώπη αγωνιζόμενος στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο φαιρόπουλος έκανε δηλώσεις για τον Ρέινολντς, τονίζοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που προσθέσαμε έναν ποιοτικό παίκτη στο ρόστερ μας. Θα έρθει για να μας βοηθήσει και για να μας δώσει λύσεις στη ρακέτα. Για ακόμα μία φορά θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες μας για την υπογραφή ενός ακόμη παίκτη. Βρισκόμαστε σε μια αποστολή, συνεχίζουμε και ο Τζέιλεν Ρέινολντς θα μας βοηθήσει σε αυτό το ταξίδι».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags