Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ξέσπασμα μετά την Άλμπα: «Καταστροφή ο Μπλατ, πελάτες με Μπαρτζώκα»
| 2020-01-14 23:11:00

Ξέσπασμα μετά την Άλμπα: «Καταστροφή ο Μπλατ, πελάτες με Μπαρτζώκα» - Γκρίνια για Σπανούλη

Sportdog Team
Ξέσπασμα μετά την Άλμπα: «Καταστροφή ο Μπλατ, πελάτες με Μπαρτζώκα» - Γκρίνια για Σπανούλη

Άγριο κράξιμο από τους φίλους των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός: Ξέσπασμα μετά την Άλμπα: «Καταστροφή ο Μπλατ, πελάτες με Μπαρτζώκα» 

Την έντονη απογοήτευσή τους εξέφρασαν οι φίλοι του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Άμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ, στην επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών με μηνύματα στην επίσημη σελίδα της ερυθρόλευκης ΚΑΕ στο Facebook τα έβαλαν με τον Μπλατ για την ομάδα που έφτιαξε, θεωρούν, ότι η χρονιά χάθηκε και δεν αφήνουν στο απυρόβλητο τη διαιτησία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μεταξύ των σχολίων υπάρχει και ένα που ασκεί κριτική στον Βασίλη Σπανούλη για το άστοχο μακρινό τρίποντο που επεχείρησε.Το sportdog συνέλεξε μερικά από τα σχόλια και σας τα παρουσιάζει:

Ο Μπλατ και οι παρέα του παρέδωσαν καμμένη γη. Να ξαχάσουμε το φέτος, να δούμε για την επόμενη χρονιά.

Απαράδεκτη η διαιτησία σήμερα! Δεν δικαιολογώ την ομάδα για την ήττα.. Ίσα ίσα σήμερα φάνηκε για ακόμα μια φορά πως οι μεταγραφές που έγιναν ήταν απλά τραγικές.. Χίλιες φορές να μην προκριθείς για να μπει μια σειρά την καινούργια χρονιά πρώτα ο Θεός! Καλή συνέχεια σε όλους

Τι κράζετε όλοι ρε...Με μισή ομάδα είμαστε! Δεν το ξέρατε? Υπομονή μεχρι το καλοκαίρι...

Ξεφτίλα στην έδρα μας από τους τελευταίους

αυτή η ήττα ήταν και η ταφόπλακα για τη φετινή σεζόν...

Ούστε τα συμβολαια αυτων των σαπιων εισαγωμενων "παικτων"...ειναι αρρωστια για την ομαδα να παιζουν ρουμπιτ, μπαλντγουιν κλπ. 1000 φορες κονιαρης, χαραλαμποπουλος κλπ απο αυτους που καθαριζουν 700 χιλιαρικα το χρονο! Μπλατ μας κατεστρεψες!

Κρίμα για τον Μπαρτζωκα που έχει λάβει καμμένη γη. Η σεζόν τελείωσε, η ομάδα διαλύεται τον Μάρτη-Απριλη ποτέ τελειώνει η regular season, αφού θα μείνουν οι παίκτες χωρίς δουλειά, πάμε να δούμε τι θα γίνει του χρόνου

Ελπίζω να καταλαβε ο Μπαρτζώκας ότι το ματς το έχασε ο Πολ με τον μπολγουιν. Δύο φορές γύρισε η ομάδα το σκορ όταν βγήκαν αυτοί οι δύο. Και όποτε επαιζαν η Άλμπα έκανε παρτυ

στο 1 λεπτο εχεις το παιχνιδι και κανεις τριποντο απο τα 10 μετρα...

Πλέον ούτε για γέλια αλλά ούτε και για κλάματα είμαστε.... Κατάντια και κρίμα.....

Με 3 παικτες δεν χτυπας ουτε φραπε,οχι οχταδα

Μπαρτζώκας θυμαστε οταν πηγε στην μπαρτσα, η μπαρτσα ειχε γινει πελάτης ολων.... Τωρα εμεις θα γινουμε... Είμαστε που ειμαστε και τωρα

Όταν τ ροτεισον της ομάδας περιορίζεται σε 7 παίχτες αυτά συμβαίνουν δυστυχώς! Η ομάδα χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση! Ρουμπιτ μπολντουιν δείχνουν ότι δεν μπορούν ενώ κ ο ροτσεστι έχει μεγαλώσει δυστυχώς!

Ούτε ο Αντετοκουμπο με τον Κάρι δε μας σώζουν.. Η χαρά κάθε πικραμένου είμαστε δυστυχώς.....

Συγχαρητήρια στον ολυμπιακό μας που κατάφερε να χάσει από μια ομάδα με ανύπαρκτους ψηλούς και μια ομάδα που επί σαράντα λεπτά βαρουσε τρίποντα.

Του χρονου καλυτερα να κανει ο Μπαρτζοκας ομαδα απο ατσαλι αυτο το πραμα δεν βλεπετε και αφηστε το μεχρι τελους και αλλα τετοια μονο μπασκετ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελαμένος" με Μπεργκ ο Μαρινάκης - Τα πάντα για να φορέσει τα ερυθρόλευκα - Αυτός τον... έκαψε!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags