Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλος με τη διαιτησία ο Ομπράντοβιτς - Κάνει... παρέμβαση στη Euroleague η Φενέρμπαχτσε! (Vid)
Μπάσκετ
| 2020-01-16 23:10:00

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Ομπράντοβιτς - Κάνει... παρέμβαση στη Euroleague η Φενέρμπαχτσε! (Vid)

Sportdog Team
Έξαλλος με τη διαιτησία ο Ομπράντοβιτς - Κάνει... παρέμβαση στη Euroleague η Φενέρμπαχτσε! (Vid)

Έντονες διαμαρτυρίες από τους Τούρκους.

Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε από τη Μπαρτσελόνα με 80-74, ωστόσο η τουρκική ομάδα έχει παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα, αλλά και από τη γενικότερη αντιμετώπισή της τη φετινή σεζόν.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μάλιστα, τόνισε ότι η Φενέρμπαχτσε απαιτεί σεβασμό και αποκάλυψε ότι θα ετοιμάσει βίντεο με τα διαιτητικά λάθη στα παιχνίδια της για να το στείλει στη Euroleague.

 «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, πάλεψαν για 40'. Παίξαμε απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Δεν ξεκινήσαμε καλά, όμως επιστρέψαμε και δώσαμε μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Χάσαμε μερικές κατοχές και κάποια ελεύθερα σουτ. Αυτοί είναι οι δύο βασικοί λόγοι της ήττας. Πιστεύω πως υπάρχουν κι άλλοι λόγοι, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ομπράντοβιτς και συνέχισε λέγοντας: «Σίγουρα, θα ετοιμάσουμε ένα βίντεο και θα το συζητήσουμε με τους ανθρώπους της Euroleague. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Φυσικά, τους σεβόμαστε όλους. Όμως, θέλουμε να μας δείχνουν και εμάς σεβασμό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags