Facebook Pixel Ο Παπαθεοδώρου έφερε πίσω στην ΑΕΚ τον Ζήση
| 2020-01-18 08:58:00

Το τηλεφώνημα που έφερε πίσω στην ΑΕΚ το Ζήση - Η ατάκα για την μεγάλη επιστροφή του

Sportdog Team
Το τηλεφώνημα που έφερε πίσω στην ΑΕΚ το Ζήση - Η ατάκα για την μεγάλη επιστροφή του

Ο 36χρονος γύρισε στην αγαπημένη του ομάδα.

Ο Νίκος Ζήσης επέστρεψε στην ΑΕΚ μετά από 15 χρόνια και η "LiveSport" αποκαλύπτει ότι ο "υπαίτιος" αυτής της επιστροφής είναι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο προπονητής της Ένωσης επικοινώνησε με τον Ζήση, λίγο μετά τον τραυματισμό του Γκίκα, με τον 36χρονο να ρωτάει τον κόουτς αν χρειάζεται βοήθεια για αντικαταστάτη του.

Ο τελευταίος βρήκε την ευκαιρία και έκανε πρόταση στον ίδιο τον Ζήση, με τον Έλληνα γκαρντ να ζητάει λίγο χρόνο για να απαντήσει.

«Είναι ευκαιρία για μένα. Άφησε με να το σκεφτώ δυο τρεις ώρες γατί είναι ξαφνικό και θα σου απαντήσω». Λίγες ώρες μετά ο Ζήσης έδωσε τη θετική απάντηση και προχώρησε τις διαδικασίες με την Μπανταλόνα, με την οποία δεσμευόταν με συμβόλαιο.

«Είναι το ιδανικό να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα που με ανέδειξε και έγινα πρώτη φορά πρωταθλητής. Έχω τεράστιο κίνητρο. Δεν θα έρθω τιμής ένεκεν. Η ομάδα έχει στόχους κι εγώ μαζί της. Υπάρχουν το Κύπελλο το Τσάμπιονς Λιγκ, υπάρχει ο τελικός του πρωταθλήματος», ανέφερε μεταξύ άλλων σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags