Facebook Pixel Εξήρε Παπαγιάννη ο Πιτίνο - Ατάκα για Εθνική - Τι είπε για τον τραυματισμό του Παπαπέτρου
| 2020-01-19 22:18:00

Εξήρε Παπαγιάννη ο Πιτίνο - Ατάκα για Εθνική - Τι είπε για τον τραυματισμό του Παπαπέτρου

Sportdog Team
Εξήρε Παπαγιάννη ο Πιτίνο - Ατάκα για Εθνική - Τι είπε για τον τραυματισμό του Παπαπέτρου

Όσα είπε ο Αμερικανός κόουτς του Παναθηναϊκού.

Την εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη εξήρε μετά το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα ο Ρικ Πιτίνο, λέγοντας ότι ο Έλληνας σέντερ βελτιώνεται συνεχώς και πως αυτό είναι θετικό και για την Εθνική ομάδα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Παπαπέτρου, ενώ τόνισε ότι η σημερινή νίκη δεν αποτελεί... εκδίκηση για τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα στο Κύπελλο.

Αρχικά, ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε: «Επιθετικά κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Αμυντικά κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Ο Γιώργος Παπαγιάννης βελτιώνεται εβδομάδα με την εβδομάδα. Και αυτό είναι θετικό για την Εθνική και τον Παναθηναϊκό. Είχε πολύ καλά στατιστικά σήμερα και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο».

Εν συνεχεία τόνισε: «Σίγουρα δεν ήταν ένα από τα καλύτερά τους παιχνίδια. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην επίθεση. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για την ομάδα και όλους όσους εργάζονται σε αυτή, αλλά σήμερα δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια τους. Είχαμε την ατυχία να χάσουμε με τραυματισμό τον Παπαπέτρου. Αποτελεί σημαντικό κλειδί για την ομάδα. Φαίνεται να είναι αρκετά σοβαρός ο τραυματισμός του. Θα δούμε για την κατάστασή του».

Για το αν ήταν... εκδίκηση για την ήττα στο Κύπελλο: «Δεν αποτελεί ένα είδος εκδίκησης. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Κάναμε ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα και κρατήσαμε χαμηλά στα τρίποντα τον Προμηθέα, αν και σούταρε με 87% στα δίποντα. Αν κρατάς μια ομάδα τόσο χαμηλά στα τρίποντα κάνεις πάρα πολύ καλή δουλειά στην άμυνα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags