Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Ζήση για Σπανούλη - Τρομερή ατάκα για την επιστροφή του - "Πάμε για τρεις τελικούς"
| 2020-01-20 08:33:00

Αποκάλυψη Ζήση για Σπανούλη - Τρομερή ατάκα για την επιστροφή του - "Πάμε για τρεις τελικούς"

Sportdog Team
Αποκάλυψη Ζήση για Σπανούλη - Τρομερή ατάκα για την επιστροφή του - "Πάμε για τρεις τελικούς"

Όλα όσα δήλωσε ο Έλληνας γκαρντ.

ΑΕΚ: Η επιστροφή του Νίκου Ζήση στην Ένωση είναι γεγονός, με τον Έλληνα γκαρντ να επιστρέφει όπως μεταξύ άλλων είπε σπίτι του.

Μιλώντας στην "Ώρα" αναφέρθηκε τόσο στον Βασίλη Σπανούλη και πως σχολίασε εκείνος την επιστροφή του, όσο και στους στόχους με τους Κιτρινόμαυρους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Επέστρεψα, αυτό είναι όντως όνειρο, αλλά δεν μου αρκεί. Οι υψηλοί στόχοι της ΑΕΚ είναι τα κίνητρά μου. Έχουμε την ομάδα για να φτάσουμε στους τρεις τελικούς που έχει θέσει ως στόχο ο πρόεδρος, και να διεκδικήσουμε τρόπαια. Ονειρευόμουν όμως και να είμαι στην ομάδα που θα παίζει στο νέο της γήπεδο, γεμάτο από κόσμο. Πιστεύω ότι μπορεί να το προλάβουμε και φέτος αυτό», σχολίασε αρχικά.



Παράλληλα, αποκάλυψε τι του είπε ο «κολλητός» του, Βασίλης Σπανούλης, μόλις έμαθε τα ευχάριστα της επιστροφής του στην Ελλάδα. «Δεν είναι απλά κουμπάρος μου, είναι αδερφικός μου φίλος. Όχι απλά καταχάρηκε όταν του είπα ότι είμαι κοντά στο να συμφωνήσω με την ΑΕΚ, αλλά μου είπε αμέσως ‘Μπράβο ρε φίλε, γύρνα στην ομάδα σου, μην το σκεφτείς ούτε δευτερόλεπτο», τόνισε.

Όσο για το αν είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του, την Τετάρτη απέναντι στην Μπούργος, είπε: «Νιώθω έτοιμος, αλλά από εκεί και πέρα ο κόουτς θα αποφασίσει πόσο χρόνο συμμετοχής θα έχω. Είναι δύσκολα τα παιχνίδια με την Μπούργος και την Ράστα Βέχτα, αλλά προέχει η πρόκριση. Δεν βλέπω ως αυτοσκοπό την πρώτη θέση στον όμιλο. Το ευρωπαϊκό το πήραμε πρόπερσι έχοντας πάρει την τρίτη θέση στην πρώτη φάση».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags