Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εκεί ψάχνει για "λαβράκι" ο Μπαρτζώκας - Όνομα έκπληξη για σέντερ - Απίστευτο τι έκανε ο Σπανούλης!
| 2020-01-20 19:45:00

Εκεί ψάχνει για "λαβράκι" ο Μπαρτζώκας - Όνομα έκπληξη για σέντερ - Απίστευτο τι έκανε ο Σπανούλης!

του Pick n' Scroll
Εκεί ψάχνει για "λαβράκι" ο Μπαρτζώκας - Όνομα έκπληξη για σέντερ - Απίστευτο τι έκανε ο Σπανούλης!

Φουλάρει για μεταγραφή ο Ολυμπιακός. Βρήκε αθλητικό ψηλό;

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι με την Ζενίτ, εκεί, όπου η νίκη είναι μονόδρομος, στη προσπάθεια παραμονής σε τροχιά οκτάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται σκληρά για αυτό το ματς και με τον Βασίλη Σπανούλη να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού η γυναίκα του έφερε στον κόσμο το έκτο τους παιδί.

Ο Σπανούλης, ως σκληρός επαγγελματίας, απευθείας από το μαιευτήριο πήγε στο γήπεδο για προπόνηση, γνωρίζοντας μεταξύ άλλων ότι το παιχνίδι με τους Ρώσους είναι πάρα πολύ κρίσιμο.

Και σε αυτό τον αγώνα ο Ολυμπιακός θα πάει χωρίς νέα πρόσωπα, αφού η αγορά είναι πολύ σφιχτή και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να βρει αυτό, που ζητάει. Θέλει έναν πλέι-μέικερ και έναν ψηλό, αλλά όλοι οι καλοί παίκτες έχουν συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να σπάσει συμβόλαια, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο. Προσπαθεί να σπάσει συμβόλαια παικτών με μικρομεσαίες ομάδες, μέχρι στιγμής, όμως, βρίσκει κλειστές πόρτες.

Οι Πειραιώτες έχουν ρίξει περισσότερο το βάρος τους στην αγορά της Τουρκίας. Εκεί υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και ο Ολυμπιακός κοιτάζει μήπως βρει ευκαιρία να πάρει κάποιον από αυτούς. Από κάποια ομάδα π.χ. που θα έχει οικονομικά προβλήματα.

Υπάρχει το όνομα του περιφερειακού, Αντριου Αντριους, αλλά και του Τζόνι Χάμιλτον, του αθλητικού ψηλού, που έχει η Νταρουσάφακα.

Επίσης, κοιτάζει και την αγορά της Κίνας και πιο συγκεκριμένα το ενδεχόμενο να φύγει κάποιος παίκτης από εκεί, κάτι, που είναι σύνηθες. Κάθε εβδομάδα όλο και κάποιος αποχωρεί από την εν λόγω λίγκα.

Μέσα στην άλλη εβδομάδα, μπορεί και νωρίτερα, ο Ολυμπιακός θα έχει σίγουρα έναν νέο παίκτη στο ρόστερ του.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τέλος ξένος άσος από το Λιμάνι - "Bόμβα" με χάφαρο ο Μαρινάκης - Έτσι κλείνει το μεγάλο deal!


 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags