Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Αυτοί δεν υπήρχαν! - Πού πήγες Βεζένκοφ; - Φανατικός ο Κόνιαρης"
| 2020-01-24 11:30:00

"Αυτοί δεν υπήρχαν! - Πού πήγες ρε Βεζένκοφ; - Φανατικός ο Κόνιαρης - Ποιες μεταγραφές τώρα..."

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Αυτοί δεν υπήρχαν! - Πού πήγες ρε Βεζένκοφ; - Φανατικός ο Κόνιαρης - Ποιες μεταγραφές τώρα..."

Φουλ "κράξιμο" για Ολυμπιακό από έμπειρο κόουτς. Σκληρές αλήθειες...

Κόντρα σε μία από τις χειρότερες ομάδες της Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων, κατέρρευσε στη Ρωσία και έχασε την ευκαιρία να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της οκτάδας.

Η ήττα με 91-87 κόντρα στη Ζενίτ έκανε το θαύμα της διεκδίκησης της εισόδου στα πλέι οφ της διοργάνωσης να φαντάζει ακατόρθωτο.

"Μέλημα του Ολυμπιακού είναι να ανασυνταχθεί γενικώς και να δει τι θα κάνει την επόμενη χρονιά και πώς θα το κάνει", ήταν το πρώτο σχόλιο του Ντίνου Καλαμπάκου στο sportdog.

"Για το συγκεκριμένο παιχνίδι λίγοι ήταν αυτοί που ήταν καλοί. Προσπάθησαν, έπρεπε όμως να ήταν... περισσότερα άτομα στο παρκέ. Κάποια παιδιά δεν ήταν καθόλου καλά", πρόσθεσε ο έμπειρος τεχνικός.

Κληθείς να σχολιάσει την κακή εμφάνιση των Πολ, Ρότσεστι και Μπάλντγουιν είπε: "Αν οι μισοί δεν υπάρχουν μέσα στο γήπεδο, τότε τι περιμένετε;".

Στη συνέχεια εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον Βεζένκοφ. "Ήταν καταπληκτικός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά δεν έπαιξε καλά, ενώ είναι σε καλό φεγγάρι. Έμεινε μόνος του ο Σπανούλης. Μόνο αυτά δεν αρκούνε", τόνισε.

Ο Κόνιαρης ήταν από τους διασωθέντες λόγω των μαχών που έδωσε στην άμυνα. "Το παιδί είναι φιλότιμο και φανατικό. Είναι πολύ καλό εργαλείο για μία ομάδα που θέλει να κάνει πράγματα. Για μία ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και να κερδίσει είναι καταπληκτικός, σοβαρός, πιεστικός στην άμυνα. Είναι κανονικός άσος. Το παιδί είναι μια χαρά", αναφέρει.

Στο τέλος ο Ντίνος Καλαμπάκος ερωτήθηκε για το θέμα της ενίσχυσης. "Το να ξοδεύεις λεφτά ενώ δεν μπορείς να πλησιάσεις στην οκτάδα έχει κανένα νόημα;", κατέληξε ο κόουτς μιλώντας στο sportdog.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τρελός" Μαρτίνς! "Τελείωσε" από τον Ολυμπιακό Έλληνα παικταρά - Δεν το έχει γράψει κανείς!

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags