Facebook Pixel Ολυμπιακός: Με αυτόν τον σέντερ τρελαίνουν την Ευρωλίγκα οι Αγγελόπουλοι!
| 2020-01-27 15:14:00

Ποιος Έλις; Με αυτόν τον σέντερ τρελαίνουν την Ευρωλίγκα οι Αγγελόπουλοι - Υπογραφές με 2 "μύρια"!

του Pick n' Scroll
Ποιος Έλις; Με αυτόν τον σέντερ τρελαίνουν την Ευρωλίγκα οι Αγγελόπουλοι - Υπογραφές με 2 "μύρια"!

"Καψούρα" των ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα. Αν δεν πάει NBA...

Ο Ολυμπιακός έλυσε το θέμα του μπακ-απ σέντερ με την απόκτηση του Οκτάβιους Έλις και πιστεύει ότι βρήκε τον κατάλληλο παίκτη, κάτι, βέβαια, που θα φανεί στο παρκέ και μόνο σε αυτό. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν μπορούσε άλλο να είναι μόνος του και έτσι οι Πειραιώτες έκαναν αυτό που έπρεπε.

Αν ικανοποιήσει ο Ελις, θα μείνει και του χρόνου, κάτι που προβλέπεται στη συμφωνία των δύο πλευρών. Το θέμα, όμως, το βασικό είναι αν θα μείνει ο Μιλουτίνοφ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι. Για τον Σέρβο σέντερ κατ’ αρχάς δήλωσε δημόσια πριν από μερικές μέρες ο Δημήτρης Ιτούδης ότι ενδιαφέρει την ΤΣΣΚΑ. Και ως γνωστόν η ΤΣΣΚΑ εύκολα μπορεί να δώσει 2,5 εκ. δολλάρια ετησίως.

Τον Μιλουτίνοφ έχει στο στόχαστρο και η Μπαρτσελόνα, η οποία, όπως έδειξε και στην περίπτωση του Νίκολα Μίροτιτς, δεν φείδεται χρημάτων για να πετύχει τους στόχους της.

Συν τοις άλλοις ακούγεται έντονα ότι ομάδες από το ΝΒΑ θέλουν να πάρουν τα δικαιώματα του Σέρβου από το Σαν Αντόνιο για να τον κάνουν δικό τους.

Όπως είναι φυσιολογικό, η ζήτηση είναι και θα είναι μεγάλη για έναν από τους καλύτερους σέντερ της Ευρωλίγκας.

Εννοείται ότι ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει. Ο Μιλουτίνοφ περνάει καλά στην Ελλάδα, του αρέσει η ζωή εδώ, αλλά δεν φτάνει. Χρειάζεται και να πληρωθεί ανάλογα για να μείνει στον Πειραιά, αλλά και να φτιαχτεί μία ομάδα που θα έχει μεγάλες φιλοδοξίες.

Με μειωμένη πλέον τη φορολογία στην Ελλάδα, αν οι Πειραιώτες του δώσουν κοντά στα 2 εκ. ευρώ ετησίως, έχουν τύχη να τον ανανεώσουν. Αν όχι, τότε ο στόχος τους πολύ δύσκολα θα έχει αίσιο τέλος.

Θα είναι ένα καλοκαίρι αγωνιώδες γενικότερα για την ομάδα του Πειραιά, που ψάχνει νέο ξεκίνημα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο τιμόνι της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα βόμβα Αγγελόπουλων - Κλείνουν μεταγραφή-έκπληξη στα γκαρντ - Κάνει... όργια φέτος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags