Facebook Pixel NBA: Τα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον Κόμπι Μπράιαντ όταν έγινε MVP
Μπάσκετ
NBA
| 2020-01-27 19:45:00

Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωνε τον Κόμπι: "Είναι σίγουρα εκείνος που άναψε αυτή την φωτιά"

Sportdog Team
Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωνε τον Κόμπι: "Είναι σίγουρα εκείνος που άναψε αυτή την φωτιά"

Μόλις λίγους μήνες πριν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε μιλήσει για τον Κόμπι Μπράιαντ και το πόσο εκείνος τον βοήθησε και ήταν κίνητρο για εκείνον να γίνει αυτός που είναι σήμερα, φτάνοντας στην κατάκτηση του βραβείου του MVP.

Ο Έλληνας φόργουορντ όταν ανακηρύχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, μίλησε για την συμβολή που είχε στην καριέρα του ο 41χρονος θρύλος του μπάσκετ που δεν βρίσκεται πλέον στην ζωή.

Συγκεκριμένα είχε σχολιάσει: "Σίγουρα η πίστη του Κόμπι ήταν κίνητρο. Ο Κόμπι έλεγε ότι μπορώ να γίνω MVP στην λίγκα, ότι αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μου, αυτό σίγουρα μου έδωσε κίνητρο και με έκανε να θέλω να γίνω καλύτερος παίκτης. Νομίζω ότι αυτό έγινε πιο έντονο, μετά τον θάνατο του πατέρα μου και έπειτα από την στήριξη που είχα από την οικογένεια μου. Αλλά σίγουρα ο Κόμπι είναι σίγουρα εκείνος που άναψε αυτή την φωτιά".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννη Αντετοκούνμπο για την ώρα δεν έχει κάνει καμία απολύτως δήλωση για τον χαμό του Κόμπι Μπράιαντ, ενώ μάλιστα έσβησε όλους του τους λογαριασμούς στα social media σε ένδειξη πένθους. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags