Facebook Pixel Γι’ αυτό έπαιρνε συνεχώς ελικόπτερο ο Κόμπι Μπράιαντ - Η αποκάλυψη για τις κόρες του (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2020-01-28 13:35:00

Γι’ αυτό έπαιρνε συνεχώς ελικόπτερο ο Κόμπι Μπράιαντ - Η αποκάλυψη για τις κόρες του (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Γι’ αυτό έπαιρνε συνεχώς ελικόπτερο ο Κόμπι Μπράιαντ - Η αποκάλυψη για τις κόρες του (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι είχε εκμυστηρευτεί σε παλιά του συνέντευξη.

Η αγάπη για τις κόρες του και η ανάγκη να τις βλέπει όσο περισσότερο μπορούσε ήταν ο λόγος που ο Κόμπι Μπράιαντ έπαιρνε συνεχώς ελικόπτερο, ακόμα και για τις πιο μικρές αποστάσεις.

Σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Άλεξ Ροντρίγκες και το "Corp With A-Rod and Big Cat", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: 

"Η κίνηση είχε αρχίσει να γίνεται πραγματικά κακή. Καθόμουν στην κίνηση χάνοντας χρόνο με τα παιδιά μου, κάποιο παιχνίδι ή κάποια παράστασή τους στο σχολείο, απλά για να κάθομαι στην κίνηση. Αυτό το πράγμα είχε αρχίσει να επιδεινώνεται, συνεπώς έπρεπε να βρω έναν τρόπο να προπονούμαι αλλά να μην θυσιάζω τον χρόνο με την οικογένειά μου. Τότε ήταν, λοιπόν, που άρχισα να εξετάζω τη λύση των ελικοπτέρων ώστε να πηγαινοέρχομαι σε 15 λεπτά".

Ο Κόμπι πήγαινε και στην προπόνηση των Λέικερς στο "Staples Center" με ελικόπτερο: "Βάρη νωρίς το πρωί, τα παιδιά στο σχολείο, προσγείωση στο γήπεδο για τρελή προπόνηση, έξτρα δουλειά, όλα όσα είχα να κάνω και πτήση για πίσω, ώστε να πάρω το αυτοκίνητο να πάω να πάρω τα παιδιά".

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει ο "Βlack Mamba", η σύζυγός του, Βανέσα, του είχε προτείνει να παίρνει αυτή τις κόρες τους από το σχολείο, ο ίδιος όμως αρνήθηκε, λέγοντας ότι ακόμη και αυτός ο χρόνος ήταν πολύτιμος μαζί τους: "Κάθε ευκαιρία που είχα να τις δω και να περάσω χρόνο μαζί τους, ακόμα και 20 λεπτά στο αυτοκίνητο, ήθελα να την εκμεταλλευτώ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags