Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο κόσμος ψήφισε Κόμπι Μπράιαντ! Ζητεί να αλλάξει το σήμα του NBA
| 2020-01-28 21:28:00

Ο κόσμος ψήφισε Κόμπι Μπράιαντ! Ζητεί να αλλάξει το σήμα του NBA

Sportdog Team
Ο κόσμος ψήφισε Κόμπι Μπράιαντ! Ζητεί να αλλάξει το σήμα του NBA

Αποτελεί επιλογή εκατομμυρίων.

Xαμός επικρατεί μετά τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ.

Περίπου 2 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής την ηλεκτρονική αίτηση για να αντικατασταθεί το υπάρχον λογότυπο του ΝΒΑ, με τη μορφή του Black Mamba, που «έφυγε» από τη ζωή την Κυριακή (26/1), μετά τη συντριβή του προσωπικού του ελικοπτέρου στην πόλη Καλαμπάσας της Καλιφόρνια. Από το τραγικό δυστύχημα απεβίωσαν –εκτός του Μπράιαντ- άλλοι οκτώ άνθρωποι, μεταξύ αυτών και η 13χρονη κόρη του «Black Mamba», Τζιάνα.

Η Change.org ανέφερε ότι η αίτηση, την οποία έχουν υπογράψει προσωπικότητες όπως οι Σνουπ Ντογκ, Τζάστιν Μπίμπερ και Άσερ, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη στον ιστότοπό της και η πρώτη του 2020 που συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο υπογραφές παγκοσμίως.

«Με τον απροσδόκητο θάνατο του σπουδαίου Κόμπι Μπράιαντ, υπογράψτε αυτήν την αίτηση σε μια προσπάθεια να τον απαθανατίσετε για πάντα ως το νέο λογότυπο του ΝΒΑ», αναφέρει η αίτηση που δημιούργησε ο 16χρονος οπαδός του Κόμπι, Νικ Μουγκτάτερ, από το Βανκούβερ.

Το σημερινό λογότυπο NBA, το οποίο εισήχθη το 1969, φέρει τη σιλουέτα ενός άλλου σπουδαίο παίκτη των Λέικερς, του Τζέρι Γουέστ, ο οποίος ντριμπλάρει με το αριστερό του χέρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags