Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απίθανος Πιτίνο, έτσι απογείωσε Παπαγιάννη - Τι του είπε
Μπάσκετ
| 2020-01-29 20:15:00

Απίθανος Πιτίνο, έτσι απογείωσε Παπαγιάννη - Τι του είπε - Παίρνει... εκδίκηση - Τον "στέλνει" NBA!

του Pick n' Scroll
Απίθανος Πιτίνο, έτσι απογείωσε Παπαγιάννη - Τι του είπε - Παίρνει... εκδίκηση - Τον "στέλνει" NBA!

Τέλος στο κράξιμο! Γι' αυτό κάνει "παπάδες". Ετοιμάζεται...

Ο Παναθηναϊκός είναι στο σωστό δρόμο στην Ευρωλίγκα και σε αυτό έχει βοηθήσει και η αγωνιστική άνοδος του Γιώργου Παπαγιάννη. 

Ο διεθνής σέντερ έχει δεχθεί σκληρή κριτική φέτος για τον λόγο ότι στο ξεκίνημα της σεζόν η απόδοσή του δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Τα δεδομένα, όμως, έχουν αλλάξει πλέον, καθώς ο Ρικ Πιτίνο δουλεύει πολύ μαζί του και τα αποτελέσματα στο παρκέ είναι εντυπωσιακά. 

Ο Πιτίνο δουλεύει πολύ στις λεπτομέρειες και ένα πράγμα, που του έχει πει στον παίκτη του να κάνει ή μάλλον να μην κάνει, είναι να μην "τσιμπάει" στις προσποιήσεις των αντιπάλων στην επίθεση. Κάτι που ο Παπαγιάννης βλέπουμε ότι το ακολουθεί στα τελευταία παιχνίδια.

Ο 22χρονος σέντερ θεωρεί, όπως και όλοι στον Παναθηναϊκό, ότι τα περιθώρια βελτίωσής του είναι μεγάλα. Και προς αυτή την κατεύθυνση είναι η δουλειά που γίνεται. Είναι άλλωστε περιουσία του "τριφυλλιού" ο παίκτης, υπό την έννοια ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023. 

Στα επόμενα χρόνια υπάρχουν out για το ΝΒΑ, αλλά προς το παρόν ο Παπαγιάννης ξέρει καλά ότι πρέπει να δουλέψει σκληρά, ώστε να καθιερωθεί πρώτα στον Παναθηναϊκό. Και ότι το ΝΒΑ μπορεί να περιμένει, δεν τον πήραν τα χρόνια.

Την πρώτη φορά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου ο νεαρός απέτυχε. Θέλει, όμως, να πάρει το αίμα του πίσω. Και θα το κάνει, όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος. Αλλωστε παίκτες με τέτοιο ύψος και τέτοια τεχνικά στοιχεία δεν υπάρχουν πολλοί ανά τον κόσμο. Πάντα μιλάμε για την ηλικία του Παπαγιάννη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε: Τέλος από τον ΠΑΟ Έλληνας άσος - Πέρσι ήταν βασικός - Απίθανο πού πάει!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags