Facebook Pixel «Βράζουν» στον ΠΑΟΚ με Οικονομίδη!
| 2011-10-17 18:50:00

«Βράζουν» στον ΠΑΟΚ με Οικονομίδη!

«Βράζουν» στον ΠΑΟΚ με Οικονομίδη!

Καθόλου δεν άρεσαν στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ οι δηλώσεις του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη και οι ειρωνείες για την ΚΑΕ και την «Θύρα 4» και είναι ενοχλημένοι με την φράση: «Όταν τα παιδάκια νομίζουν πως η ομάδα τους αδικείται, δικαιολογημένα επαναστατούν».

Διαβάστε όσα είπε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου σχετικά με τον ΠΑΟΚ:

Για τον ΠΑΟΚ: "Είναι επαναστάτες χωρίς αιτία. Φέτος μπορεί να πάρει 344.000 με όλα αυτά τα μπόνους. Το ότι θέλει φανέλα ο ΠΑΟΚ, δεν είναι ο ΟΠΑΠ υποχρεωμένος να του δώσει. Αυτό είναι υπο συζήτηση στον ΟΠΑΠ πάντως".

Για τις αντιδράσεις των παραγόντων του ΠΑΟΚ: "Για μένα είναι εντός εισαγωγικών παράγοντες όταν καταφεύγουν στην Θύρα 4. Οταν τα παιδάκια νομίζουν πως η ομάδα τους αδικείται, δικαιολογημένα επαναστατούν. Κάθε μέρα ένας παράγοντας του ΠΑΟΚ κάνει δηλώσεις".

Για τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ παίρνει 344.000 ευρώ και ο Αρης 320.000, δηλαδή περισσότερα από πέρυσι. Ποιο είναι το μπάτζετ του ΠΑΟΚ; Θα πάρει 400.000 από τηλεόραση και 350.000 από ΟΠΑΠ. Φτάνει στις 750.000 ευρώ ακόμη κι αν μην πάρει φανέλα. Ολοι αυτοί δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν. Δηλαδή θέλουν να κάνουν διαχείριση. Οι δύο μεγάλοι της Θεσσαλονίκης δεν μπορούν να πιάσουν το 1.300.000, όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ φέραμε τον Λέβινγκστον. Στον ΠΑΟΚ ποιος θα βάλει λεφτά και πόσα θα βάλει;

Κανένας τον ΠΑΟΚ δεν τον συγκρίνει με την Καβάλα. Πέρυσι πήρε 250.000 ευρώ, φέτος παίρνει 344.000. Δηλαδή λέει ο ΟΠΑΠ άμα τους λείπουν χρήματα εγώ θα τους τα δώσω; Ο ΟΠΑΠ λέει όποιος δεν θέλει μέχρι την Δευτέρα, ας μην υπογράψει".

Για την Ευρωλίγκα: "Αυτά που συμβαίνουν στις ομάδες μας εδώ, τα γνωρίζει. Πάμε σε αυτά που δηλώσαν. Το καλοκαίρι έπαιξε ο ΠΑΟΚ και το καταφέραμε τα προκριματικά να γίνουν στη Πυλαία. Με αυτό το σκεπτικό βάλαμε από το παράθυρο τον Αρη. Ο Αρης αρνήθηκε να πάει γιατί έπρεπε να πληρώσει 50.000 ευρώ. Η τελευταία εποχή που ήμασταν εντάξει απέναντι στην Ευρωλίγκα ήταν όταν ο Πανιώνιος ήταν η τρίτη ομάδα. Οταν έχει το συγκριτικό στοιχείο η Ευρωλίγκα, το Μαρούσι δύο φορές να παραιτείται και ο Αρης να μην θέλει να παίξει στα προκριματικά και λέω στον Μπερτομέου πρέπει να μην καταργήσει τα προκριματικά, μου λέει δεν επιτρέπω με μπάτζετ κάτω από 1.500.000 ευρώ να παίζει μια ομάδα στην Ευρωλίγκα, να μπαίνει στο άρθρο 99 και να μην υπάρχει κάποιος να βάζει λεφτά. Επειδή κάποιοι ειρωνεύτηκαν την πρότασή μου δεν σημαίνει πως αύριο δεν θα έρθει κάποιος να βάλει λεφτά. Αύριο μπορεί να πάρει για παράδειγμα τον ΠΑΟΚ ένας επιχειρηματίας. Ο ΠΑΟΚ στις 10/10 έστειλε επιστολή στην Ευρωλίγκα και ομολογεί πως θέλει 10 μέρες παράταση για να πληρώσει 10.000 ευρώ για το Γιούροκαπ. Δηλαδή αυτή η ομάδα θέλει να βγει στην Ευρωλίγκα; Η Ευρωλίγκα είναι αποφασίζουμε και διατάζουμε. Ολες οι αποφάσεις είναι προαποφασισμένες".

Για την ανακοίνωση της Θύρας 4: "Κανείς από αυτούς που τους κατευθύνει δεν τους λέει την αλήθεια. Αυτοί ξέρουν πόσες φορές η ομάδα τους έχει βοηθηθεί; Δεν υπάρχει η ίδια ευαισθησία γι' αυτούς που κυνηγάνε τόσο καιρό τους παράγοντες του ΠΑΟΚ; Δεν έβγαλε μια ανακοίνωσε για το μαρτύριο που τραβούσαμε με την εφορία και μόλις προχθές αθωωθήκαμε. Εκεί η Θύρα 4 μούγκα.

Είναι αυτοί που πρώτα αυτοί τον έχουν απαξιώσει, όταν κόβουν 21.000 διαρκείας στην Τούμπα. Οι μαγκιές να τελειώσουν και μας λέει πως θα παίξουμε κομισάριος στο Ολυμπιακός-Παναθηναικός. Να πάρουν κανένα διαρκείας στο μπάσκετ και τότε να κρίνουνε. Σε αυτή την ομάδα, αλλά και σε αυτή την πόλη δεν υπάρχει σεβασμός. Να βάλουν κανένα ευρώ που ζητάνε παράταση από την Ευρωλίγκα για 10.000 ευρώ. Δεν έχω τίποτα με τους συνδέσμους αλλά με την διοίκηση του ΠΑΟΚ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags