Facebook Pixel «Καλύτερη δουλειά την άλλη φορά με τον Ολυμπιακό»
| 2011-01-25 19:56:00

«Καλύτερη δουλειά την άλλη φορά με τον Ολυμπιακό»

«Καλύτερη δουλειά την άλλη φορά με τον Ολυμπιακό»

Ο Μάικ Μπατίστ μέσα από το blogτου στο gazzeta.gr ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη που του δείχνει, υπόσχεται καλύτερη δουλειά την επόμενη φορά που θα συναντήσουν τον Ολυμπιακό και εύχεται να είχε τον Γιασικεβίτσιους ακόμα συμπαίκτη.
 

κατ' αρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους γράψατε ένα σχόλιο στο προηγούμενο blog, Είναι πάρα πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε όλοι στην ομάδα πως είστε πάντα δίπλα μας, ότι εκτιμάτε όσα κάνουμε και -το κυριότερο- πως μας έχετε εμπιστοσύνη;-)  Θα μου επιτρέψετε να  ευχαριστήσω τους istorias, MaTsaS1908, green champion, Paris, Andreas Togantzis, Raiden ST, greenstoner13, ΑΝΤΙΤΖΙΓΚΕΡΙΚΟΣ ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ, michosm13, Πράσινος Τιμωρός, thanos13, eglhma kata tis agelados και Μανώλης Παπ για τα καλά τους λόγια. Ειλικρινά με κάνετε και αισθάνομαι υπέροχα! 

Με όλη μου την καρδιά σας λέω ότι την επόμενη φορά που θα συναντήσουμε τον Ολυμπιακό, θα κάνουμε πολύ καλύτερη δουλειά. Δεν μπορώ να μιλήσω για τον τελικό Κυπέλλου, γιατί έως τότε έχουμε πολλά άλλα παιχνίδια να τακτοποιήσουμε. Εχουμε και πάρα πολλές προπονήσεις που πρέπει να κάνουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε και το κυριότερο είναι να είμαστε όλοι υγιείς!

Οπως έγραψε και ο Paggio "United we stand"! Για αυτό σας ζητώ να συνεχίσετε να έρχεστε στο γήπεδο και να μας δίνετε εξτρά ώθηση, αρχής γενομένης από την Πέμπτη που έχουμε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι. 

Ξεκινήσαμε το ΤΟΡ16 της Ευρωλίγκας με μια εκτός έδρας νίκη. Ηταν κάτι που θέλαμε. Τώρα πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας. Πιστεύω πως πρώτα απ' όλα πρέπει να έχουμε υπομονή. Στην επίθεση και την άμυνα. Πρέπει να σταματήσουμε τους δημιουργούς τους. Κάθε ισπανική ομάδα είναι επικίνδυνη. Κρατούν τον ίδιο ρυθμό από την αρχή έως το τέλος. Ακόμα και όταν χάνουν, συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό και έτσι είναι σε θέση να τιμωρούν το όποιο λάθος κάνεις. Για αυτό θα ξαναπώ πως είναι ανάγκη να έχουμε υπομονή και θα έλθει το παιχνίδι σε εμάς. 

Οι προπονήσεις πηγαίνουν πολύ καλά, δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και τώρα που όλοι είμαστε καλά -εγώ έχω ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό μου, το ίδιο και ο Ντρου, ενώ και ο Διαμαντίδης είναι μια χαρά, όπως και όλα τα άλλα παιδιά- έχουμε ξαναβρεί το ρυθμό μας. Για αυτό και νικήσαμε στο Βίλνιους. Βρήκαμε ξανά το ρυθμό μας στην άμυνα, τα πικ εντ ρολ, όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού μας. 

Σε ό,τι αφορά τώρα, τα ρεκόρ που έχουμε κάνει ή κυνηγάμε -απ' ότι μαθαίνω σε κάποιες κατηγορίες... κυνηγάμε ο ένας τον άλλον στον Παναθηναϊκό;-)-, ειλικρινά δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε ευλογημένοι που είμαστε μέλη αυτής της ομάδας. Προσωπικά, ούτε μπορούσα να φανταστώ την πρώτη μου χρονιά ότι θα έμενα τόσες σεζόν εδώ. Νιώθω ευγνώμων και φυσικά ευτυχής που είμαι μέλος μιας επιτυχημένης παράδοσης! 

Θα ήθελα να σχολιάσω και τις δηλώσεις του Σάρας -που είπε ότι θα ευχόταν να έπαιζε ακόμα στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω πως έχει ακόμα κάποια χρόνια μπάσκετ υψηλού επιπέδου. Μακάρι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά και να ήταν ακόμα στην ομάδα. Αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που παίρνω τις αποφάσεις. Μόνο την άποψη μου μπορώ να λέω. Μας έδωσε τρία χρόνια από τη ζωή του και την καριέρα του. ΟΚ, κάποιες στιγμές δεν ήταν εύκολες. Τίποτα όμως, δεν είναι εύκολο, η ίδια η ζωή δεν είναι εύκολη.

Τώρα είναι μέλος της Φενέρμπαχτσε και δείχνει ευχαριστημένος. Είναι πολύ καλή ομάδα και με τον τρόπο που παίζει φαίνεται πως μπορεί να εξελιχθεί σε φαβορί για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ.  

ΥΓ: @Gio klui, φίλε το σημαντικό είναι πως αποδεικνύουμε σε κάθε περίπτωση πως είμαστε όλοι ενωμένοι, όχι η ορθογραφία και οι άρτιες γνώσεις των αγγλικών!

Να είσαι καλά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags