Facebook Pixel "Ακόμη και ο Παναθηναϊκός χάνει..."
| 2011-10-21 10:53:00

"Ακόμη και ο Παναθηναϊκός χάνει..."

"Ακόμη και ο Παναθηναϊκός χάνει..."

Το παράπονο του Ζούρου για την απόλυσή του από τη Ζαλγκίρις.

"Ακόμη και ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και η Μπαρτσελόνα γνωρίζουν ήττες. Όμως στη συνέχεια αποδίδουν πολύ υψηλού επιπέδου μπάσκετ, γιατί έχουν τον ίδιο προπονητή εδώ και πολλά χρόνια. Όταν ένας προπονητής απολύεται βιαστικά, δεν μπορούν εύκολα να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας", τόνισε ο Ζούρος και πρόσθεσε για τις ευθύνες που ενδεχομένως να έχει ο συνεργάτης του Ηλίας Καντζούρης, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την ομάδα μέχρι την ολοκλήρωση του Ευρωμπάσκετ, ο 45χρονος τεχνικός είπε:

"Τον ξέρω καλά, έχουμε δουλέψει μαζί για πέντε χρόνια και ξέρω πόσο επαγγελματίας είναι. Επιπλέον, μαζί του εργάζονταν και οι υπόλοιποι συνεργάτες που είχα στη Ζαλγκίρις".

Επίσης, είπε: "Απόλαυσα να εργάζομαι στη Ζαλγκίρις. Κατακτήσαμε μαζί τρεις τίτλους, πρωτάθλημα, Κύπελλο και Βαλτική Λίγκα, και ήλπιζα να έχουμε καλή σεζόν και φέτος. Όμως η ζωή του προπονητή είναι απρόβλεπτη. Παρά την απόλυσή μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας, που είναι ο καλύτερος και ξέρει το περισσότερο μπάσκετ από κάθε κοινό σ την Ευρώπη, τον ιδιοκτήτη κ. Ρομανόφ, αλλά και τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου έδωσαν να καθίσω στον πάγκο αυτής της σπουδαίας ομάδας. Θέλω να δω τη Ζαλγκίρις να συνεχίσει τις επιτυχίες. Σας διαβεβαιώνω πως θα έχει πάντα την υποστήριξή μου. Πάντα θα έχει μία θέση στην καρδιά μου, όπως και το Κάουνας όπου γεννήθηκε ο γιος μου. Είναι σαν δεύτερη πατρίδα μου πλέον. Δεν αποκλείω να επιστρέψω στη Ζαλγκίρις".

Για τις επόμενες κινήσεις του, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας τόνισε: "Τώρα θα επιστρέψω στην Ελλάδα, θα ξεκουραστώ, θα περάσω χρόνο με την οικογένειά μου και θα αρχίσω την αναζήτηση ομάδας. Στο μυαλό μου είναι φυσικά και η συμμετοχή με την Ελλάδα στο Προολυμπιακό Τουρνουά".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags