Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ποιος Πάνγκος τώρα; Πάει για μπαμ από το NBA ο Βόβορας
| 2020-07-06 15:41:00

Ποιος Πάνγκος τώρα; Πάει για μπαμ από το NBA ο Βόβορας - Θυμίζει Ουίλιαμς - Πρώην των Λέικερς!

του Pick n' Scroll
Ποιος Πάνγκος τώρα; Πάει για μπαμ από το NBA ο Βόβορας - Θυμίζει Ουίλιαμς - Πρώην των Λέικερς!

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει τον Μάρκους Φόστερ από τη Χάποελ Χολόν, αλλά δεν έχει δώσει συνέχεια. Οι άνθρωποί του, πάντως, δίνουν μάχη, καθώς τα οικονομικά πλέον δεν είναι ανθηρά και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, ώστε να πειστούν κάποιοι σημαντικοί παίκτες, όπως ο Λορέντζο Μπράουν.

Ο Κέβιν Πάνγκος πήγε στη Ζενίτ και ο Μπράουν είναι πλέον ο πρώτος στόχος για τη θέση του πλέι-μέικερ με τον Νέιτ Ουόλτερς να είναι επίσης στα κορυφαία σκαλοπάτια της λίστας.

Πάντως, ο Παναθηναϊκoς έχει αρχίσει και βλέπει πολύ καλά και την αγορά του ΝΒΑ. Για να πάρει κάποιον παίκτη, ο οποίος δεν θα θελήσει να περιμένει το νέο πρωτάθλημα του ΝΒΑ, που θα αργήσει πολύ. Κάποιον παίκτη, δηλαδή, ο οποίος έπαιζε περισσότερο στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, αλλά και λίγο στη κορυφαία λίγκα του κόσμου.

Ο Γιώργος Βόβορας και οι συνεργάτες του την ξέρουν πολύ καλά και αυτή την αγορά και την κοιτάζουν διεξοδικά πλέον, καθώς οι δυσκολίες στον ευρωπαϊκό χώρο δεν είναι μικρές.

Από κει άλλωστε είχαν πάρει παλιότερα οι "πράσινοι" τον Ελιοτ Ουίλιαμς, ο οποίος είχε ξεσηκώσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού πριν τελικά εξαφανιστεί μέσα σε μία νύχτα.

Μία τέτοια σημερινή περίπτωση είναι ο Καναδός, Τάιλερ Ένις, ο οποίος είχε παίξει παλιότερα και στους Λέικερς. Το όνομα του Ενις ακούγεται και πάλι για τον Παναθηναϊκό και μένει να φανεί αν όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Για τη θέση του σέντερ, ο Ματιάνγκ από την Τουρκία και ο Ερικ από την Μπασκόνια είναι ψηλά στη λίστα, αλλά και σε αυτή την περίπτωση ο Παναθηναϊκoς κοιτάζει την G-League. Περίπτωση Γιεκίρι δεν υπάρχει για τον Εξάστερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε η πρόταση στον ΠΑΟ! Αυτόν "χρυσώνει" για αντι-Καλάθη - Μπαμ που θυμίζει... Γιαννακόπουλο

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags