Facebook Pixel "Άμα έχουμε εμείς την υγειά μας..."
Μπάσκετ
| 2011-01-26 20:25:00

"Άμα έχουμε εμείς την υγειά μας..."

"Άμα έχουμε εμείς την υγειά μας..."

«Η μόνη επιθυμία μου είναι να έχω όλους τους παίκτες μου υγιείς», είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενόψει του αγώνα με τη Μάλαγα την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική του Top-16 της Euroleague.

«Αμέσως μετά τον Ολυμπιακό είπα πως είμαι πολύ ευχαριστημένος, γιατί σύμφωνα με το πρόγραμμα θα παίζαμε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς. Ήμουν βέβαιος πως η συγκέντρωση των παικτών θα ήταν σε υψηλό επίπεδο κι έτσι έγινε. Είμαι ικανοποιημένος με το πώς παίξαμε με Λιέτουβος Ρίτας και ΠΑΟΚ. Ακόμη κι αν είχαμε απουσίες.

Η μόνη επιθυμία μου είναι να έχω όλους τους παίκτες μου υγιείς. Μετά από δύο μήνες θα έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες. Έτσι δε φοβόμαστε κανέναν. Πάντα υπάρχει σεβασμός για όλους, αλλά πιστεύω ότι είμαστε ικανοί να αποδώσουμε στο 100%, όταν όλοι είμαστε καλά. Το θέμα είναι να αγωνιζόμαστε διαρκώς», είπε μεταξύ άλλων ο «Ζοτς».

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που έδωσε το «παρών» στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε:«Συγχαρητήρια στον κόουτς καθώς και σε όλους τους παίκτες για τη νίκη με τη Ρίτας, η οποία είναι σημαντική για περαιτέρω εξέλιξη όσο αφορά τη Βαρκελώνη. Θέλω να του πω με το χέρι στην καρδιά ένα μεγάλο "ευχαριστώ" και "μπράβο" για τη μεγάλη νίκη που μας προσέφερε»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags