Facebook Pixel Το καπέλο του μάγου!
| 2011-01-27 19:13:00

Το καπέλο του μάγου!

Το καπέλο του μάγου!

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος είναι λάτρης του Ντούσαν Ιβκοβιτς και δεν το κρύβει. Δείτε τι έγραψε στο νέο του post στο superbasket.gr.
 

Ένα μαύρο φράκο θα βάλει ο Ίβκοβιτς, θα πάρει κι ένα μπαστούνι και θα αρχίσει τα… μαγικά! Γιατί έτσι πορεύεται ως τώρα ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα. Βγάζει το καπέλο ο Ντούντα και  ανάλογα, εμφανίζονται… εκπλήξεις! 
 

Στο Κάουνας, εκ των κορυφαίων, ήταν ο εκτός ρόστερ στην Α1 , Τζαμόντ Γκόρντον. Σταθερότατος ο Νεστέροβιτς και φυσικά, όποτε χρειάστηκε πήρε την κατάσταση στα χέρια του ο Σπανούλης. Δεν θα σας κουράσω πολύ, γιατί πολύ απλά, τίποτε ακόμη δεν με έχει κάνει να αλλάξω γνώμη για την παρουσία των Πειραιωτών στην Ευρωλίγκα.
Η επτάδα Τεόντοσιτς, Νίλσεν, Έρτσεγκ, Νεστέροβιτς, Κέσελι, Γκόρντον, Χαλπερίν, στηρίζεται όσο τίποτε, από τον προπονητή. Όμως οι φίλοι του Ολυμπιακού, έχουν αρχίσει να παίζουν μεταξύ τους επι μέρους στοιχήματα σε

 κάθε ματς για το ποιος από αυτούς θα ‘ναι θετικός και ποιος αρνητικός. Βάζοντας μέσα στο… παιχνίδι, ακόμη και κάποιους Έλληνες. Δείγμα φυσικά, της αστάθειας που υπάρχει ακόμη, ειδικά στην μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Είναι μαγκιά του Ντούντα να πιστεύει στο ρόστερ, αλλά και δικαίωμα δικό μας να θεωρούμε, ότι από την αρχή της περιόδου, ίσως θα μπορούσε να υπάρχει και κάτι καλύτερο στην ομάδα.
Ο Ντούντα βέβαια από αυτά τα «εργαλεία», έχει ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα και δεν παύει να πιστεύει ότι μπορούν να του δώσουν.
 
Ο Ολυμπιακός στο Κάουνας, είχε το θετικό του ξέσπασμα, έκανε πολύ λίγα λάθη, αλλά όταν «ήπιε θάλασσα», δεν άφησε ούτε… σταγόνα!
 
Απέναντι σε «γεμάτες» ομάδες(μόνο στην Ευρωλίγκα υπάρχουν τέσσερις- πέντε τέτοιες) , οι Πειραιώτες δεν έχουν πείσει. Από την άλλη βέβαια, κανείς δεν θα τους απαγορεύσει να κυνηγήσουν την πρόκριση κι ακόμη και με μειονέκτημα έδρας να ψάξουν το μεγάλο βράδι είτε στη Μαδρίτη, είτε στη Σιένα, είτε στην Πόλη!
 
Μέχρι τότε όμως ή ακόμη και τότε, ίσως και πιο μετά, ο Ίβκοβιτς θα πρέπει να συνεχίσει να βγάζει το καπέλο και να ψάχνει τα καλά μαγικά τρικ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags