Facebook Pixel "Nα επιμένουμε αμυντικά"
Μπάσκετ
| 2011-11-05 20:18:00

"Nα επιμένουμε αμυντικά"

"Nα επιμένουμε αμυντικά"

Ο Μάικ Μπατίστ μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με την Ζαλγκίρις, το... όπλο του Παναθηναϊκού, καθώς και για το μεγάλο ντέρμπι του ομίλου με την ΤΣΣΚΑ την ερχόμενη Πέμπτη (10/11).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπατίστ στο "sport24.gr":

"Πήραμε πέρσι δύο τίτλους, με όπλο την άμυνα μας και φέτος ευελπιστούμε ότι θα πάρουμε κι άλλους επιμένοντας αμυντικά. Μπορεί να γινόμαστε κουραστικοί όμως τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα. Γι' αυτό κι επιμένουμε αμυντικά", υπογράμμισε ο Aμερικανός και συμπλήρωσε για τη νίκη επί της Ζαλγκίρις:

"Για εμάς κάθε ματς είναι δύσκολο. Ήταν φανερό πως θέλαμε να κάνουμε το 3-0 στην έδρα μας και το καταφέραμε στο τέλος. Έστω κι αν στο α' ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά. Στην ανάπαυλα ο κόουτς μας μίλησε και μας ζήτησε να παίξουμε καλύτερα στην άμυνα μας, να κλείσουμε τους διαδρόμους μας και να περιορίσουμε τους αντιπάλους μας. Αυτό κάναμε και στο β' ημίχρονο όταν πετύχαμε ορισμένα κρίσιμα καλάθια".

Όσον αφορά στην παρουσία του κόσμου, τόνισε: "Ο κόσμος μας βοηθάει πάντα, είναι καταλυτική η παρουσία του. Ωστόσο εμείς είμαστε επαγγελματίες και οφείλουμε πάντα να κάνουμε αυτό που πρέπει. Αυτή τη στιγμή ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε πρώτα τη δουλειά μας με αντίπαλο τον Ίκαρο την ερχόμενη Κυριακή, ακόμα κι αν δεν θα χουμε τόσο κόσμο στο πλευρό μας".

Για το ντέρμπι του 2ου ομίλου με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είπε: "Είναι πολύ καλοί, πολύ ψηλοί. Θα πρέπει να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί και να κάνουμε άλλη μία νίκη με τον κόσμο στο πλευρό μας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags