Facebook Pixel Ο Μίλος τα άλεσε, ο Τεό του τα μάζεψε!
| 2011-01-28 22:53:00

Ο Μίλος τα άλεσε, ο Τεό του τα μάζεψε!

Ο Μίλος τα άλεσε, ο Τεό του τα μάζεψε!

Ο σκύλος δεν κρύβεται και ήταν ο πρώτος που ανέδειξε την - και εντός παρκέ - κόντρα του Μίλος Τεοντόσιτς με τον Θοδωρή Παπαλουκά.

Το έκανε και μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, το έκανε και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ζαλγκίρις με τον Ολυμπιακό.

Τι κρύβεται πίσω από ένα σκηνικό που δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί με τίποτα; Δεν είναι κάτι που συμβαίνει στις προπονήσεις (άλλωστε οι δυο τους έχουν "αρπαχτεί" και σε σε άλλες περιπτώσεις), αλλά και στους αγώνες.

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια και το κακό ξεκίνησε από την πρώτη σεζόν του Παπαλουκά στον Ολυμπιακό. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από κάτι που δεν είχε να κάνει με το μπάσκετ, αλλά με την προσωπική ζωή των δύο παικτών. Το πανό των οπαδών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ προκάλεσε πολλές τριβές: "Ο καλός ο Μίλος όλα τα αλέθει. Μετά την πρώην του Παπαλουκά, περιμένει και η γυναίκα του Παρασκευά".

Τελικά το θέμα έμεινε εντός των τειχών και οι δύο παίκτες έφτιαξαν τη σχέση τους, σε τέτοιο βαθμό που ο Παπαλουκάς στήριξε τον Τεόντοσιτς όταν υπήρχε θέμα να δοθεί δανεικός το καλοκαίρι του 2009. "Αν τον δείτε στις προπονήσεις, θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα. Το ταλέντο του είναι μοναδικό, δεν πιστεύω ότι έχω ξαναδεί τέτοια προοπτική σε παίκτη στην καριέρα μου. Δεν είναι τυχαίο που τον εμπιστεύονται σε αυτή την ηλικία προπονητές όπως ο Ίβκοβιτς και ο Γιαννάκης. Οι ικανότητές του δεν έχουν ταβάνι και είναι στο χέρι του να το δείξει όσο πιο γρήγορα γίνεται", είχε πει ο Παπαλουκάς.

Την περασμένη σεζόν όλα ξεκίνησαν καλά, μέχρι το σημείο που ο Παπαλουκάς άρχισε περισσότερο να μιλάει και λιγότερο να παίζει. Αυτό δημιούργησε πολλές τριβές στα εσωτερικά, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να εκνευρίζονται. Δεν μπορούσαν να ακούν συνέχεια οδηγίες από έναν συμπαίκτη τους και σιγά σιγά η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Ο Παπαλουκάς ηρέμησε με τον ερχομό του Ντούσαν Ίβκοβιτς, αλλά όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα βλέπουν πως οι δύο παίκτες έχουν πάψει να είναι κοντά. Ο Ίβκοβιτς προσπαθεί από την πρώτη στιγμή να κόψει τον βήχα του Παπαλουκά στις προπονήσεις και σε κάθε περίπτωση του βάζει γκάζια. Τον ωθεί στα άκρα, γι΄ αυτό και ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν είναι στα καλύτερά του.

Παράλληλα, ο Τεοντόσιτς νιώθει αδικημένος βλέποντας τον Παπαλουκά να παίρνει 3 (και βάλε) εκ. ευρώ το χρόνο και ο ίδιος να λαμβάνει κάτι περισσότερο από 500.000 ευρώ. Ανάμεσά τους υπάρχει πλέον απόσταση και αποκορύφωμα είναι τα δύο τελευταία παιχνίδια. Ο Τεοντόσιτς μανουριάζει όταν ο Παπαλουκάς δεν του δίνει την μπάλα και τελικά κάνει λάθος, ενώ λίγο μετά ο αρχηγός εκνευρίζεται όταν ο συμπαίκτης του δεν δέχεται τη συγνώμη του. Αυτό στο παιχνίδι με την Φενέρ.

Και την περασμένη Τετάρτη, άλλο ένα λάθος του Παπαλουκά εκνευρίζει τον Τεόντοσιτς, που κτυπά με δύναμη την μπάλα. Ο αρχηγός τα παίρνει με τον συμπαίκτη του, τον κατηγορεί για το λάθος, αλλά ο Ίβκοβιτς τον βγάζει και κάνει έντονες παρατηρήσεις για τη συμπεριφορά του.

Πλέον, αυτό που έμενε μόνο στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, γίνεται και σε κοινή θέα. Ποια θα είναι η εξέλιξη; Μόνο ο Ίβκοβιτς τη γνωρίζει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags