Facebook Pixel "Κατάχρηση εξουσίας από Πηλοϊδη"
| 2011-01-30 18:59:00

"Κατάχρηση εξουσίας από Πηλοϊδη"

"Κατάχρηση εξουσίας από Πηλοϊδη"

Ανοιχτός είναι πλέον ο πόλεμος ανάμεσα σε Μαρούσι και Τάσο Πηλοϊδη. Ο διεθνής διαιτητής βρίσκεται στο στόχαστρο της ΚΑΕ, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση.

«Μετά και το παιχνίδι του Σαββάτου στη Ρόδο, είμαστε πλέον βέβαιοι ότι η ΚΕΔ θα συνειδητοποίησε το λόγο για τον οποίο ζητάγαμε εξαίρεση του διαιτητή Τάσου Πηλοϊδη από τους αγώνες της ομάδας μας. Απλά θεωρούσαμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε προλάβει συμπεριφορές ανεξέλεγκτης και μικροπρεπούς εκδικητικότητας με παράλληλη κατάχρηση εξουσίας.

Ο εν λόγω διαιτητής, βρισκόμενος στην άλλη άκρη του γηπέδου, αποφάσισε να αποβάλει από τον πάγκο , τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας μας, Σταύρο Ελληνιάδη, την ώρα που συζητούσε σε ήρεμο τόνο με τον δεύτερο διαιτητή της αναμέτρησης . Κι επειδή εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε κάποια πειστική αιτιολογία, την αναζήτησε εκ των υστέρων.

Στο φύλλο αγώνα , επικαλέστηκε-επινόησε την μαρτυρία του κομισάριου, τον οποίο όμως , ήταν φανερό πως δεν είχε προλάβει να συμβουλευτεί πριν πάρει την απόφασή του. Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι στην προσπάθειά του να αναζητήσει αφορμή, δεν δίστασε να αφήσει εκτεθειμένο ακόμη και τον συνάδελφό του, αφού, ακόμη κι αν είχε ειπωθεί κάτι , ήταν ο μόνος που θα το είχε ακούσει .
Μιλάμε για μια πραγματικά θλιβερή παραφωνία σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι πρωταθλήματος, ανάμεσα σε δυο ανταγωνιστικές ομάδες που διεξήχθη στην υποδειγματική ατμόσφαιρα που συνηθίζουν να δημιουργούν οι φίλοι του μπάσκετ στο «Βενετόκλειο».

Υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαμε να αποδώσουμε σε μέλη της ΚΕΔ , ηθική αυτουργία. Όμως, επειδή αυτή τη φορά υπήρξαν αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες, νιώθουμε ότι θα βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Αν όχι, δεν ξέρουμε πλέον , με ποιόν τρόπο θα καταφέρουν να μας πείσουν για το αντίθετο.»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags