Facebook Pixel "Το κάναμε γιατί το ζήτησε ο κόσμος"
| 2011-01-30 20:32:00

"Το κάναμε γιατί το ζήτησε ο κόσμος"

"Το κάναμε γιατί το ζήτησε ο κόσμος"

Ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς, ο παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή, εξήγησε γιατί αυτός και οι συμπαίκτες του πέταξαν τις φανέλες.

«Χάσαμε το παιχνίδι από την αρχή. Ολοι ή κάποιοι δεν άντεξαν την πίεση που υπήρχε για να κερδίσουμε, γιατί θέλαμε πολύ αυτή την νίκη. Ξέρω ότι όλοι οι φίλαθλοί μας είναι απογοητευμένοι, αλλά εμείς είμαστε περισσότερο απογοητευμένοι», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Μπορεί να μην φαίνεται, αλλά εμείς στο γήπεδο που δίνουμε και σώμα και ψυχή ξέρουμε τι σημαίνει αυτή η ήττα. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια. Για μας το πρόβλημα ήταν ψυχολογικό. Δεν αντέξαμε στην πίεση, θέλαμε πολύ τη νίκη, αλλά όλα πήγαν στραβά. Φάνηκε σα να παίξαμε με φόβο. Προσπαθήσαμε να μειώσουμε την διαφορά, αλλά όταν παίζεις στο 50% δεν είναι εύκολο.


Σήμερα δεν είμαστε Ηρακλής και δεν παίξαμε όπως έπρεπε και για αυτό ο κόσμος μας ζήτησε να βγάλουμε τις φανέλες, γιατί δεν το αξίζαμε με τον τρόπο που παίξαμε. Οσοι έχουμε μείνει στην ομάδα πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε ως το τέλος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags