Facebook Pixel "Η νίκη μετράει"
Μπάσκετ
| 2011-12-09 14:28:00

"Η νίκη μετράει"

"Η νίκη μετράει"

Για τον αγώνα με την Κάχα Λαμποράλ μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης, λέγοντας ότι σημασία έχει η νίκη, ακόμα και χωρίς την κάλυψη της διαφοράς.

"Αν μας έλεγαν πριν από το παιχνίδι ότι θα κερδίσουμε με διαφορά δύο πόντων θα είμαστε ικανοποιημένοι. Σημασία έχει ότι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που θέλαμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Κάχα Λαμποράλ", είπε αρχικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού στο "sport24.gr" και συμπλήρωσε:

"Αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε ακόμα μία νίκη στην έδρα μας, αφού θέλουμε να την αξιοποιήσουμε. Απέναντι στην Καντού θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα".

Aναφορικά με τον Μίρζα Tελέτοβιτς και την καταπληκτική του εμφάνιση, τόνισε: "Ένας παίκτης δεν μπορεί να κερδίσει μία ομάδα, έκανε πολύ καλό παιχνίδι, αλλά ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Κάναμε καλό παιχνίδι.

Η Κάχα "έτρεξε", αλλά πήραμε στο τέλος αυτό που θέλαμε και είχαμε θέσει ως στόχο πριν το παιχνίδι. Ενόψει της συνέχειας δεν θέλουμε να κοιτάμε μακριά, βλέπουμε την επόμενη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα και μετά για την Ευρωλίγκα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags