Facebook Pixel "Να βοηθήσουμε όλοι τον Σπανούλη!"
Μπάσκετ
| 2011-12-09 14:34:00

"Να βοηθήσουμε όλοι τον Σπανούλη!"

"Να βοηθήσουμε όλοι τον Σπανούλη!"

Ο "πυραυλοκίνητος" κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ, Κώστας Παπανικολάου (12π., 5ρ.), αγγίζει το ευαίσθητο θέμα της επιθετικής μοναξιάς του "V-Span" και μιλάει για το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού.

Μπορεί αυτή τη φορά να ήρθε από τον πάγκο, ωστόσο, στα 23 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ, έδωσε και την ψυχή του σε άμυνα κι επίθεση και ήταν από τους βασικούς συμπαραστάτες του Βασίλη Σπανούλη στην δύσκολη νίκη (84-82) επί της Κάχα Λαμποράλ που κράτησε τον Ολυμπιακό "ζωντανό" στο παιχνίδι της πρόκρισης στο Top-16 της Ευρωλίγκα.

Ο λόγος για τον Κώστα Παπανικολάου που με 12 πόντους (5/5 διπ.), 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο, έβαλε ένα τεράστιο λιθαράκι σε μία νίκη, που έτσι όπως ήρθε άφησε "γλυκανάλατη" γεύση στους "ερυθρόλευκους" που μέσα σε 6,4 δευτερόλεπτα, απώλεσαν το πλεονέκτημα στην περίπτωση ισοβαθμίας με τους Βασκους. Μετά το τέλος του αγώνα, ο 21χρονος διεθνής φόργουορντ μίλησε στο gazzetta.gr για το χθεσινό παιχνίδι, τον αναβαθμισμένο εφετινό του ρόλο και την βοήθεια που όλοι οι συμπαίκτες προσπαθούν να δώσουν στον επιθετικό ηγέτη και αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη...

Διαβάστε τη συνέντευξη του Παπανικολάου στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags