Facebook Pixel Πάλι τα ίδια ο Λάζος
| 2011-01-31 20:50:00

Πάλι τα ίδια ο Λάζος

Πάλι τα ίδια ο Λάζος

Πάλι τα ίδια άρχισε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Δεν κατέβηκε στην προπόνηση και αύριο θα συζητήσει με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ αν θα μείνει ή αν θα φύγει. Κατάντησε πολύ κουραστικό το θέμα.

Ο μάνατζέρ του Μηνάς Τουκμενίδης μίλησε στο olapaok.gr και ανέλυσε την κατάσταση: "Μου τηλεφώνησε ο κ. Παρίσης από πλευράς της διοίκησης του ΠΑΟΚ και η συνάντηση αναμένεται να γίνει τελικά αύριο (σ.σ. 01/02)", δήλωσε ο κ. Τουκμενίδης που επισήμανε πως "από την περασμένη εβδομάδα περιμέναμε ο παίκτης να πάρει κάποια χρήματα. Μάλιστα πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό, από πλευράς της διοίκησης μου μετέφεραν πως υπήρχαν κάποιες διασφαλίσεις για να δοθεί αίσιο τέλος. Αυτό πάντως που έχει φανεί είναι πως υπάρχει μια αδυναμία από πλευράς της διοίκησης να κρατήσει τον παίκτη. Ο Λάζαρος είχε μια διπλάσια προσφορά σε σχέση με τα χρήματα που παίρνει από τον ΠΑΟΚ αναφορικά με τους τέσσερις τελευταίους μήνες.

Έχουν ενδιαφερθεί τόσο η Μάλαγα, όσο και ομάδα της Ρωσίας αλλά και της Τουρκίας. Δεν έγινε όμως κάτι. Αυτό που μου είπε ο Λάζαρος είναι πως θέλει να μείνει στην ομάδα και πως θέλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο γι΄αυτό. Αν ήθελε να φύγει θα το είχε κάνει. Δεν μπορώ να πω κάτι από τώρα. Θέλω πρώτα να ακούσω όσα θα μας πει η πλευρά της ομάδας. 

 Έχει καταστρατηγηθεί τρεις φορές η συμφωνία όσον αφορά τον Λάζαρο. Μία τον Οκτώβριο, μία τον Ιανουάριο και μία τώρα. Επαναλαμβάνω όμως πως θα πρέπει πρώτα να ακούσουμε τι θα μας πει η διοίκηση".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags