Facebook Pixel Ολυμπιακός - Euroleague: Κορυφαίος στην Ευρώπη ο Μπαρτζώκας - Νικητής πριν το Final 4 και ο Σλούκας - Και τώρα... η κούπα!
Μπάσκετ
| 2022-05-18 13:24:00

Κορυφαίος στην Ευρώπη ο Μπαρτζώκας - Βραβείο και ο Σλούκας για την... τριποντάρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Κορυφαίος στην Ευρώπη ο Μπαρτζώκας - Βραβείο και ο Σλούκας για την... τριποντάρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη διάκριση για τον προπονητή του Ολυμπιακού ο οποίος αναδείχθηκε καλύτερος κόουτς της εφετινής Ευρωλίγκας.

Οι Πειραιώτες έφτασαν μέχρι τη 2η θέση της regular season και στη συνέχεια προκρίθηκαν στο Final Four, με τον Μπαρτζώκα να ξεχωρίζει στη σχετική ψηφοφορία και να βραβεύεται στην τελετή, που έγινε στο Βελιγράδι.

«Είναι μία συγκινητική στιγμή που πήρα το βραβείο από την σύζυγο του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Υπάρχουν εδώ πολλοί καλοί προπονητές και θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τον σύλλογο. Είναι μία τιμή για μένα», δήλωσε.

Ο Σλούκας νικητής του βραβείου «μαγική στιγμή» της Euroleague

Το buzzer beater τρίποντο του Κώστα Σλούκα που χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό στην παράταση με 87-85 επί της Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ, για την 26η αγωνιστική, ψηφίστηκε ως η κορυφαία στιγμή της σεζόν στη φετινή Euroleague.

της απεσταλμένης μας Ασπασίας Βελονάκη

Το "Magic Moment Award" για το 2022 κατέληξε στα χέρια του γκαρντ του Ολυμπιακού με τον παλαίμαχο παίκτη Ντούσκο και πρεσβευτής του φάιναλ φορ να κάνει την απονομή. Η μοίρα το έφερε έτσι, ώστε αύριο, Πέμπτη (19/5, 19:00) Ολυμπιακός και Αναντολού Εφές να παίρνουν θέση στο τζάμπολ του πρώτου χρονικά ημιτελικού, στη "Stark Arena" του Βελιγραδίου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags