Facebook Pixel Κερούς: "Ένιωσα το γήπεδο να κουνιέται"!
| 2011-12-22 08:51:00

Κερούς: "Ένιωσα το γήπεδο να κουνιέται"!

Κερούς: "Ένιωσα το γήπεδο να κουνιέται"!

Έπαθε πλάκα με τον κόσμο του Άρη ο Αμερικανός γκαρντ.

Για να περάσει ο Άρης στον επόμενο γύρο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης χρειάστηκε αρκετό κόπος.

Οι Κίτρινοι έδειξαν πάθος στο παιχνίδι τους κάτι για το οποίο ο Σέρτζιο Κερούς ανέφερε: "Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι αλλά όλη η ομάδα έδωσε την καρδιά της, τα πάντα. Πάλεψε. Μπορούμε να ξεκουραστούμε αύριο γιατί αφήσαμε τα πάντα στο γήπεδο σήμερα. Δώσαμε όλο μας το μυαλό, τον ιδρώτα και τα δάκρυα".

Όχι τόσο η παρουσία 5.000 οπαδών του Άρη, αλλά ο τρόπος με τον οποίο βοήθησαν την ομάδα έκανε τον Αμερικανό να απορήσει και να ζήσει εκπληκτικές στιγμές για τις οποίες σχολίασε:

"Ήταν το πιο εκπληκτικό πράγμα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Όταν φώναζαν το γήπεδο… κουνιόταν! Και αυτό δεν το είχα ξανανιώσει ποτέ. Το κοινό με την έξαρση τα παλαμάκια το έκανε πολύ δύσκολο για τους αντιπάλους μας να πετύχουν τα σουτ. Μπορώ να πω πως ο κόσμος παίρνει το μεγαλύτερο κομμάτι αυτής της επιτυχίας".

Σχετικά με τους αντιπάλους και την προοπτική του Άρη στο Last-16 του Eurocup, σημείωσε: "Πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ σκληρά. Μπορούμε να γίνουμε μία πολύ μεγάλη ομάδα και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε".

Ενώ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σχολίασε: "Θα πάμε εκεί και θα δώσουμε την καρδιά μας. Ελπίζω να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας".

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags