Facebook Pixel Ντικούδης για... κλωνοποίηση
| 2011-12-26 00:19:00

Ντικούδης για... κλωνοποίηση

Ντικούδης για... κλωνοποίηση

Ο Δήμος Ντικούδης είναι το πρώτο βιολί του ΠΑΟΚ σύμφωνα με συγκεκριμένα στοιχεία και παρά τα 34 του χρόνια αποτυπώνει συχνά την ποιότητα του στο παρκέ

Βαδίζει προς τα 35 (γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου του 1977) όμως η ηλικία του... δεν φαίνεται στο παρκέ. Ο Δήμος Ντικούδης θυμίζει τον παίκτη που πολλές φορές στο παρελθόν "μίλησε" η ποιότητα του και είναι γεγονός πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μόνο ικανοποιημένοι μπορεί να είναι από την μέχρι τώρα παρουσία του στον "Δικέφαλο".
Δεν είναι δα και λίγο το ότι συγκεκριμένα στοιχεία κάνουν σαφές πως είναι το πρώτο βιολί των "ασπρόμαυρων". Ο ίδιος λοιπόν σε πολλά παιχνίδια του "Δικεφάλου" έχει βάλει για τα καλά την σφραγίδα του και μάλιστα μέχρι στιγμής είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας (μαζί με τον Γκόρι) συμπεριλαμβανομένων όλων των επίσημων αγώνων του ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα της σεζόν.
Πρωταγωνιστής και "παλικάρι"
Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ έχει 12,5 πόντους ανά ματς, ακριβώς όσους και ο Γκόρι, ενώ την τριάδα των καλαθοσφαιριστών που "τραβάνε" το κουπί στο σκοράρισμα συμπληρώνει ο Καλαμπόκης με 10,7 πόντους. Οσον για εκείνους που -δικαίως- θεωρούν πως οι πόντοι δεν είναι πάντα το απαιραίτητο κριτήριο για έναν παίκτη, "κοιτώντας" και το ranking θα διαπιστώσουμε πως ο Ντικούδης είναι στην... κορυφή των καλαθοσφαιριστών των "ασπρόμαυρων".
Αυτό γιατί σε 17 ματς έχει αναδειχθεί έξι φορές πολυτιμότερος παίκτης σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησης, ο Γκίντενς τέσσερις, ο Γκόρι τρεις, ο Καλαμπόκης δύο και ο Ράιτ μία. Βάσει όλων αυτών και δεδομένου της ηλικίας του που θα μπορούσε να ήταν ανασταλτικός παράγοντας για να παίζει σε τόσο υψηλό επίπεδο μάλλον δεν πρέπει να κάνει εντύπωση το ότι στους κόλπους της ομάδας έχει ακουστεί για τον ίδιο πως "είναι παλικάρι...".

ΠΗΓΗ: olapaok.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags