02/02/11 - 19:33

«Ας νικήσουμε και βλέπουμε»

Μόνο η νίκη στη Βιτόρια επί της Κάχασολ την Πέμπτη απασχολεί τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δίχως να σκέφτεται ακόμα σε τι θέση θα τερματίσει ο Παναθηναϊκός.

«Ας νικήσουμε και βλέπουμε»
44.901views 0shares

«Πάμε πρώτα για τη νίκη και μετά σκεφτόμαστε τη θέση και αν εξασφαλιζόμαστε. Κοιτάμε κάθε ματς και ξεχωριστά, σίγουρα αν φύγουμε νικητές θα έχουμε πολλές πιθανότητες για τον στόχο μας που είναι η πρωτιά», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός και πρόσθεσε: «Κάθε παιχνίδι στο Top 16 είναι δύσκολο. Κάθε λεπτό είναι κρίσιμο, κάθε μπάλα, κάθε σουτ είναι κρίσιμο. Πολύ περισσότερο μάλλον μία νίκη στο TOP 16 και σε μία σκληρή έδρα. Φαντάζεσαι σε πια κατάσταση μας φέρνει βαθμολογικά μία τέτοια νίκη. Είναι μία από τις δυσκολότερες έδρες».

Για το γεγονός ότι οι Βάσκοι δεν δείχνουν να είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, είπε: «Η Κάχα μπορεί να λένε ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση, όμως είναι πολύ καλή ομάδα και θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει. Είμαι σίγουρος ότι θα παίξουν καλά και θα κάνουν ένα καλό παιχνίδι. Είναι υποχρεωτικό να κάνουμε και εμείς σαράντα λεπτά καλό παιχνίδι και να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι σε όλο το διάστημα. Θα πρέπει να μην τους δώσουμε εύκολους πόντους. Τους αρέσει να τρέχουν και να σκοράρουν στους πρωτεύοντες και στους δευτερεύοντες αιφνιδιασμούς. Το κλειδί θα είναι να τους σταματήσουμε», τόνισε.
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ