Facebook Pixel «Είναι ξεφτίλα η εικόνα αυτή»
| 2011-02-05 20:57:00

«Είναι ξεφτίλα η εικόνα αυτή»

«Είναι ξεφτίλα η εικόνα αυτή»

Έτοιμος να τα βροντήξει από τον πάγκο του Ηρακλή είναι ο Γιώργος Καλαφατάκης, μετά τη συντριβή από τον Ηλυσιακό, κάνοντας λόγο για «ξεφτίλα»…

«Ήταν μια πολύ άσχημη μέρα για τον Ηρακλή και για μένα. Δεν χρειαζόταν προπονητής για να δείξουμε αυτή την εικόνα. Υπάρχουν πολλά, δεν ξέρω αν πρέπει να ακουστούν όλα και δεν ψάχνω δικαιολογίες. Υπάρχει εξήγηση και τεχνική και ψυχολογική και τα πάντα. Σημασία έχει ότι αυτό που δείξαμε δεν αξίζει για τον Ηρακλή.

Η πίεση είναι μεγάλη, η διοίκηση προσπαθεί το τελευταίο διάστημα για να βοηθήσει, αλλά δυστυχώς σ’ αυτόν τον κυκεώνα χάσαμε και τους καινούργιους. Ήξερα εκ των προτέρων ότι είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, μόνον με θαύμα θα σωζόταν. Για να’ ρθεις να παίξεις, πρέπει να θέλεις να κερδίσεις, και για να γίνει αυτό πρέπει να’ σαι ομάδα. Έγιναν πολλά την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά έπρεπε να απαντήσουμε σήμερα. Δυστυχώς παίξαμε με κατεβασμένα χέρια, ο καθένας για τον εαυτό του. Ντρέπομαι, για 39,5 λεπτά ήμουν όρθιος, στο τελευταίο μισό κάθισα, κάτι που είχα να κάνω πολλά χρόνια.

Είμαι 52 ετών, έχω μάθει να τιμώ το ψωμί μου, γι’ αυτό διαλέγω δύσκολες δουλειές, για να μην είμαι φερέφωνο, πηγαίνω εκεί όπου πραγματικά με θέλουν. Δεν ξέρω ποια θα είναι η επόμενη μέρα, για μένα τουλάχιστον, δεν με εκφράζει μια ομάδα που δεν παλεύεις το γήπεδο. Συγχαίρω τον Ηλυσιακό για την εικόνα του, του εύχομαι καλή συνέχεια".

Ερωτηθείς για ενδεχόμενη αποχώρηση, έγινε ακόμη πιο σαφής: «Δεν παίρνουμε εν θερμώ αποφάσεις. Δεν υπάρχει λόγος όμως, να λείπω από την οικογένειά μου και να μην υπάρχει αποτέλεσμα. Οι δυο άνθρωποι που ήρθαν στην ομάδα μάτωσαν, έφεραν παίκτες, αλλά δεν χρειάζεται γι’ αυτήν την εικόνα προπονητής. Το πρόβλημα όμως είναι πολύ βαθύ, δεν είναι αγωνιστικό. Δεν μπορείς σε ένα μήνα να ενσωματώσεις 6-7 παιδιά. Κακή χημεία, δεν ταιριάζουν, δεν βγαίνει αποτέλεσμα.

Δεν θέλω να κάθομαι για να λέω πως είμαι προπονητής. Είναι πολύ πιο σοβαρά τα πράγματα, για την αξιοπρέπειά μου, τη ζωή μου και τον Ηρακλή. Αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζομαι κάτι, είναι ξεφτίλα αυτή η εικόνα. Να χάσεις, αλλά με ψηλά το κεφάλι. Δεν αξίζεις τις απειλές κι όλα αυτά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags