Facebook Pixel «Κινήσεις πανικού»…
| 2011-02-06 17:37:00

«Κινήσεις πανικού»…

«Κινήσεις πανικού»…

Σκληρή ήταν η απάντηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για το ντέρμπι του Σαββάτου στην Πυλαία, με τον «Δικέφαλο» να κάνει λόγο για «κινήσεις πανικού» και «κροκοδείλια δάκρυα»…

Αναλυτικά:

«Εάν πράγματι κάποιος πρέπει να γελάσει ή να οργιστεί μετά τον χθεσινό αγώνα κατά τον οποίο η ομάδα μας πέτυχε μία απολύτως δίκαιη νίκη, αυτός είναι ο κάθε αντικειμενικός αναγνώστης της ανακοίνωσης των φιλοξενουμένων. Είναι προφανές ότι η αδυναμία τους να παραδεχτούν ακόμη και τα αυτονόητα (ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, την οποία άλλωστε είδε όλη η Ελλάδα μέσω της τηλεόρασης) και να αναγνωρίσουν την πανάξια νίκη μας, τους οδηγεί σε κινήσεις πανικού που μόνον αυτούς εκθέτουν και οι οποίες είναι σε συνέχεια της προκλητικής συμπεριφοράς που επέδειξαν καθ' όλη της διάρκεια της παρουσίας τους στο γήπεδο με αποκορύφωμα την παρουσία του προέδρου της φιλοξενούμενης ομάδας στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Υπενθυμίζουμε λοιπόν σε όλους ότι για τον έλεγχο της εφαρμογής των κανονισμών αρμόδιοι είναι μόνο οι διαιτητές, ο τεχνικός παρατηρητής και ο κομισάριος του αγώνα. Συνεπώς όσα κροκοδείλια δάκρυα κι αν ρίξουν το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να αλλάξει και θα είναι αυτό που η ομάδα μας πέτυχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι σε κάποια γραφεία αθλητικών δικαστών.

Κατανοούμε απολύτως την δυσκολία των φιλοξενουμένων και ιδιαιτέρως του συντάκτη της ανακοίνωσης να υποχρεώνεται να επιστρέψει στο γήπεδο στο οποίο πέρσι γνώρισε μία από τις πιο ταπεινωτικές ήττες με διαφορά ρεκόρ 35 πόντων.

Κατανοούμε επίσης και την απογοήτευσή τους από το ότι τελικά οι προσευχές τους να μην αγωνιστεί ο Λάζαρος Παπαδόπουλος δεν εισακούστηκαν και ο αρχηγός ήταν πρωταγωνιστής στη χθεσινή νίκη.

Αυτό που δεν κατανοούμε είναι η πρωτόγνωρη ευαισθησία τους στο να καταμετρούν τους παρευρισκόμενους στον αγώνα, ωσάν να ευθύνονται οι αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις και οι άνδρες της εταιρίας σεκιούριτι για την ήττα της ομάδας τους, που σε τελική ανάλυση εξασφάλισαν για τους φιλοξενούμενους τις πλέον ασφαλείς συνθήκες παρακολούθησης του αγώνα. Σε αντίθεση βεβαίως με τα όσα συνέβησαν στον περσινό αγώνα, όπου όταν τα φώτα έσβησαν για δέκα λεπτά διευκολύνθηκε η άνανδρη επίθεση εναντίον των λιγοστών εκπροσώπων μας που βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο.

Η επιλεκτική και ασθενής μνήμη μόνο σε φαινόμενα περαιτέρω εκφυλισμού και συρρίκνωσης του μπάσκετ μπορεί να οδηγήσει. Και εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να παρακολουθήσουμε τις κινήσεις πανικού και μισαλλοδοξίας κανενός.

Οφείλουμε όμως μία απάντηση σε όποιον τολμά να αφήσει έστω και υπαινιγμό για την πανάξια νίκη μας.

Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags