Facebook Pixel Κουρούνα εναντίον Λάζαρου
| 2011-02-06 22:06:00

Κουρούνα εναντίον Λάζαρου

Κουρούνα εναντίον Λάζαρου

Επίθεση στον Λάζαρο Παπαδόπουλο εξαπολύει η allstarkourouna. Αφορμή αποτελεί η φάση, στην οποία ο σέντερ του ΠΑΟΚ χρεώνεται με αντιαθλητικό κτύπημα για φάουλ στον Μπορόβνιακ. Δείτε το σχετικό βίντεο από τον αγώνα.

Το κείμενο αναφέρει: "Ο ΠΣΑΚ έσπευσε να διαγράψει πριν από μερικούς μήνες τον Κώστα Πασχάλη για ένα κτύπημα στον Βασιλόπουλο. Τότε πρόεδρος ήταν ο γνωστός δημαγωγός Λάζαρος Παπαδόπουλος... Και προσπαθούσε να φτιάξει σε βάρος όλων το ίματζ του αφού πίστευε (ο αφελης) ότι θα αναρριχηθεί στα ύπατα αξιώματα του ελληνικού μπάσκετ.

Με δύο καταστροφικές και άκαιρες απεργίες, τη δεύτερη να απαξιώνεται από το σύνολο των μπασκετμπολιστών (πλην ορισμένων φίλων του) κατάφερε να πάρει στο λαιμό του το ήδη απαξιωμένο πρωτάθλημα. Εσχάτως, επειδή άλλοι πάσχουν από μανία καταδίωξης και άλλοι από συνδιακλιστική μανία ταλαιπώρησε τον ΠΑΟΚ με....κυλιόμενες απεργίες.

Στο ντέρμπι με τον Άρη έδειξε τη συναδελφικότητά του και το αληθινό πρόσωπο του συνδικαλιστή μπασκετμπολίστα που σέβεται τους συναδέλφους του αν και για το τελευταίο μπορούν πολλά να πουν οι συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα και όσα τους έλεγε το καλοκαίρι του 2007 στη διάρκεια της προετοιμασίας... Για την ώρα απλά θαυμάστε πόσο καλά δουλεύει το δεξί του χέρι και μετά παριστάνει και τον....ανήξερο!

Εκτός αν τα επαγγελματικά κτυπήματα στα...μαλακά και ευαίσθητα σημεία ξένων και αλλοδαπών επιτρέπονται από τις συνδικαλιστικές διατάξεις του ΠΣΑΚ. To be continued βεβαίως βεβαίως...

Υ.Γ. Επειδή δεν σκαμπάζω πολλά από κανονισμούς αυτό αγαπητοί διαιτητές του αγώνα δεν είναι ντισκαλιφιέ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags