09/02/11 - 14:48

Η δικαίωση και το στοίχημα του Βασιλακόπουλου

Είναι τουλάχιστον δύο οι περιπτώσεις που ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έχει πει ότι το σχέδιο της Μεσογειακής Λίγκας δεν έχει καμία πρόθεση να έρθει σε σύγκρουση με την  Ευρωλίγκα.

Η δικαίωση και το στοίχημα του Βασιλακόπουλου
38.515views 0shares

Και το εννοεί, διότι ξέρει ότι δε θα κερδίσει τίποτα αν σε αυτό το εγχείρημα έχει ορατούς εχθρούς. Η αποκάλυψη του «σκύλου» της συνομιλίας που είχε με τον Σιμόν Μιζράχι και την πρόθεση της Μακάμπι να αγωνιστεί στη Μεσογειακή Λίγκα, έρχεται ως μία αρχική δικαίωση για όλα όσα έχουν δει το φως τη δημοσιότητας περί του νέου μεγαλόπνοου σχεδίου του. Ο Μιζράχι βεβαίως είναι πανέξυπνος και βάζει όρο τη συμμαχία με την Ευρωλίγκα.

Ο Βασιλακόπουλος ουδέποτε είπε ότι θέλει να υποκαταστήσει την Ευρωλίγκα, ούτε να τη φέρει απέναντί του. Πρέπει όμως (κι αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα) να πείσει και τους «εταίρους» του για αυτό. Είναι ξεκάθαρο ότι θα το κάνει, αλλά ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος, διότι ο πρόεδρος της ΕΟΚ κουβαλάει τις κόντρες που είχε με τον Μπερτομέου στο παρελθόν, οι οποίες όμως, είχαν τελειώσει οριστικά από την εποχή που ήταν ο ηγέτης της FIBAEurope.

Και ο Μιζράχι το γνωρίζει αυτό καλύτερα από τον καθένα… Ξέρει ο «σκύλος» τι …γαυγίζει.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ