Facebook Pixel Θέλει πάγκο ο Ξανθός
| 2011-02-10 13:28:00

Θέλει πάγκο ο Ξανθός

Θέλει πάγκο ο Ξανθός

Ο σκύλος διαβάζει μπροστά και πίσω από τις λέξεις. Και από τα συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Ιωαννίδης στον Sentra103.3 προέκυψε είδηση-αγγελία… Προπονητής μόνος ψάχνει!

Μετά από 7 χρόνια στη Βουλή κι έχοντας τεκμηριώσει δικαίωμα βουλευτική σύνταξη, ο Ξανθός φαίνεται ότι γουστάρει να επιστρέψει στους πάγκους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά από την απάντηση που έδωσε στον Σκουντή ο οποίος του έκανε την ερώτηση, προκύπτει ότι ψάχνεται κιόλας…  

«Θα ήθελα α επιστρεέψω, δεν θα πει τίποτα! Το έχω κάνει σε όλη μου τη ζωή. Οταν γεννήθηκε η μικρή το 2002, είπα να αφιερώσω χρόνο στην μικρή. Συμμετέχω στο μεγάλωμά της. Τώρα είμαι πιο άνετος. Είχα και το υπουργείο. Για να πάω τώρα, πρέπει να είναι ανταγωνιστικό το σωματείο. Οταν πήγα στον Αρη ήταν 9ος και πήραμε το πρωτάθλημα. Και με είπαν τρελό όταν το δήλωσα! Ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός είχαν τεράστιους Αμερικάνους και παίκτες από τη μισή Εθνική. Οταν πήγα στον Ολυμπιακό είχε 14 διαρκείας... Εφερα πίσω τον Αγγέλου από το μπακάλικο του πατέρα του κτλ. Ο,τι πηγαίναμε να πάρουμε το έπαιρνε ο Γιαννακόπουλος. Ε, τότε πήραμε τον Πάσπαλι. Και μετά παίρναμε σερί τα πρωταθλήματα. Το θέμα είναι να δημιουργείς».

Οσοι πιστοί (κι ανταγωνιστικοί) προσέλθετε…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags