11/02/11 - 18:35

Και το Μαρούσι κατά του «ξανθού»!

Την αντίδραση της ΚΑΕ Αμαρουσίου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιάννη Ιωαννίδη με τις οποίες συνέκρινε το σύλλογο των βορείων προαστίων με τον Ολυμπιακό αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι Μαρούσι ο Ολυμπιακός να φυτοζωεί και να μην πληρώνει».

Και το Μαρούσι κατά του «ξανθού»!
22.397views 0shares

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Μαρούσι στην ιστοσελίδα του κάνει λόγο για άστοχο παράδειγμα ενώ αρκετά είναι αυτά που υπονοούνται για τον πρώην υπουργό.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή την αποστροφή των λόγων του πρώην προπονητή και υπουργού Γιάννη Ιωαννίδη («Είναι ποτέ δυνατόν να μηδενιστεί ο Ολυμπιακός; Είναι δυνατόν ο Ιωαννίδης να θέλει να μηδενιστεί ο Ολυμπιακός; Αυτά γράφηκαν βάσει νόμου δεν τα ζήτησα. Δεν είναι Μαρούσι ο Ολυμπιακός να φυτοζωεί και να μην πληρώνει»), το Μαρούσι απλά παρατηρεί ότι μέσα στην σπουδή του να δημαγωγήσει χρησιμοποίησε και πάλι άστοχο παράδειγμα. Προφανώς γιατί δεν είχε το θάρρος να χρησιμοποιήσει το σωστό.

Το Μαρούσι, όντως βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο την τελευταία διετία, αλλά ουδέποτε έχει υπαχθεί σε κανένα ειδικό άρθρο για χρέη προς τρίτους, ούτε βασίστηκε σε ενίσχυση από κρατικούς φορείς, σε σημείο να γίνεται λόγος για αθέμιτο ανταγωνισμό. Το αντίθετο, όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει το στίγμα της υγείας και της αξιοπρέπειας.

Παρεμπιπτόντως ακόμη και την τελευταία διετία, τα αποτελέσματά του, παραμένουν αξιοζήλευτα, προφανώς γιατί κάτι κάνει σωστότερα από κάποιους άλλους. Τώρα αν το μειονέκτημά του είναι ότι δεν έχει «στρατό» που να καθιστά διστακτικό οποιονδήποτε που νοιάζεται για την εικόνα του, να χρησιμοποιήσει το όνομά του, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Άλλωστε, αν θυμόμαστε καλά και στον Άρη και στον Ολυμπιακό οι εύκολοι στόχοι, δηλαδή οι «πιτσιρικάδες», την πλήρωναν μονίμως».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ