Facebook Pixel «Κάποιοι έχουν αυτοσκοπό την καταδίωξη του ΠΑΟΚ»
| 2011-02-12 18:24:00

«Κάποιοι έχουν αυτοσκοπό την καταδίωξη του ΠΑΟΚ»

«Κάποιοι έχουν αυτοσκοπό την καταδίωξη του ΠΑΟΚ»

Με αφορμή τη δικαίωσή της από τον αθλητικό δικαστή στην υπόθεση με τον Αρη, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για «δικαίωση» και «μήνυμα με πολλούς αποδέκτες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η χθεσινή απόφαση του Αθλητικού Δικαστή που δικαίωσε απόλυτα τον Π.Α.Ο.Κ., εκτός από την τεράστια σημασία της για την ομαλή συνέχιση του πρωταθλήματος, είχε και ένα ακόμη τρανταχτό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

Κυρίως αυτούς που χωρίς να τηρούν ούτε τα προσχήματα, παρεμβαίνουν ωμά και απροκάλυπτα, υποδεικνύοντας ακόμη και την αλλαγή των εκθέσεων των παρατηρητών ενός αγώνα, αλλά και αυτούς που μετέχουν σε ραδιοφωνικές εκπομπές οπαδικών ραδιοφώνων προκειμένου να γίνουν αρεστοί χαϊδεύοντας αυτιά, όπως επίσης και όσους επιδιώκουν να κερδίζουν αγώνες εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Όλοι αυτοί που μοιάζουν να έχουν σαν αυτοσκοπό τους την καταδίωξη του Π.Α.Ο.Κ., ας λάβουν επιτέλους το μήνυμα και ας κατανοήσουν έστω και την ύστατη ώρα ότι ούτε το μπάσκετ αντέχει παρεμβάσεις σαν αυτή του κ. Κορομηλά, αλλά και ούτε ο Π.Α.Ο.Κ. θα τις ανεχθεί στο μέλλον.

Επίσης, όποιος εξαιτίας του μένους και της εμπάθειάς του δεν μπορεί να αντιληφθεί σωστά το ρόλο του και δεν μπορεί να φανεί αντάξιος της αποστολής του, ας εγκαταλείψει τον χώρο του μπάσκετ και ας προσφέρει με αυτό τον τρόπο τις υπηρεσίες του στο άθλημα.

Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags