Facebook Pixel «Εγώ αποφασίζω ποιος θα παίζει»
| 2011-02-12 20:28:00

«Εγώ αποφασίζω ποιος θα παίζει»

«Εγώ αποφασίζω ποιος θα παίζει»

Ο Νικ Καλάθης ήταν ο μόνος παίκτης του Παναθηναϊκού που δεν αγωνίστηκε στην εύκολη νίκη κόντρα στον Κολοσσό και όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ήταν ένα… μήνυμα προς τον νεαρό γκαρντ.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το πώς αγωνιστήκαμε σήμερα. Ιδίως στην άμυνα η ομάδα ήταν έτοιμη να κάνει καλό παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος και για τα 40 λεπτά. Στην πρώτη περίοδο ο Κολοσσός έβαλε 18 πόντους με δύο τρίποντα στο τέλος του χρόνου», ανέφερε αρχικά ο Ζοτς και συνέχισε:

«Όλα αρχίζουν από την άμυνα, αλλά και στην επίθεση όλα έγιναν σωστά. Δε νομίζω να έγινε σουτ υπό πίεση. Αυτό είναι καλό για εμάς. Επίσης είμαι ικανοποιημένος επειδή παίξαμε έτσι απέναντι σε μία καλή ομάδα, όπως ο Κολοσσός, που είναι πάντα προετοιμασμένος. Είναι σημαντικό για εμάς να βρίσκονται όλοι οι παίκτες σε καλή κατάσταση εν όψει των κρίσιμων αναμετρήσεων που ακολουθούν. Ευχαριστώ και τον κόσμο που ήρθε σήμερα»

Όσον αφορά τη μη χρησιμοποίηση του Καλάθη, σχολίασε: «Δεν είχε κανένα πρόβλημα ο Καλάθης. Είναι απόφασή μου. Ο προπονητής αποφασίζει ποιος θα παίζει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags