13/02/11 - 01:03

Άγριο «κράξιμο» του Super 3 για Σούμποτιτς!

Η επικείμενη πρόσληψη του Λευτέρη Σούμποτιτς στην τεχνική ηγεσία του Άρη προκάλεσε το μένος των οργανωμένων οπαδών των «κιτρίνων»!

Άγριο «κράξιμο» του Super 3 για Σούμποτιτς!
51.479views 0shares

Στην ιστοσελίδα του Super 3 (βλ. φωτο) το ενδεχόμενο να αναλάβει ο «Πίξι» την ομάδα χαρακτηρίζεται «ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΖΗΜΙΑ», τονίζοντας πως «Ο συγκεκριμένος δεν έχει Κ-Α-Μ-Ι-Α θέση στον περήφανο Σύλλογό μας»…

Αναλυτικά:

«Η ανακοίνωση της ΚΑΕ για τη λύση της συνεργασίας με τον Ισραηλινό, συνοδεύτηκε από την αναφορά ότι ο Σούμποτιτς έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΑΡΗ…

… Κάτι που προκαλεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΖΗΜΙΑ (!!!!!!!!!!!!!!), καθώς μιλάμε για τον άνθρωπο που «τρύπησε» την ομάδα της καρδιάς μας (Πειραϊκός – ΑΡΗΣ 69-61 τη σεζόν ‘96-‘97), λίγους μήνες πριν καταλήξει στον παναθηναϊκό, ο οποίος και θα επωφελούταν από την ήττα του ΑΡΗ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος.

Ο συγκεκριμένος δεν έχει Κ-Α-Μ-Ι-Α θέση στον περήφανο Σύλλογό μας, για την ΕΠΙΒΙΩΣΗ του οποίου δώσαμε όλη μας την ψυχή, όταν διάφοροι άλλοι ήταν πολύ μακριά, μπορεί και πουθενά.

Γι’ αυτό, λοιπόν………………»
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ