13/02/11 - 21:34

Τα πήρε ο Γκαγκαλούδης-Απάντησε ο Παπαδογιάννης!

Με τον δημοσιογράφο Νίκο Παπαδογιάννη τα έβαλε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης μετά το ματς του Αμαρουσίου με την Καβάλα. Τον κατονόμασε και δεν άφησε κανένα υπονοούμενο.

Τα πήρε ο Γκαγκαλούδης-Απάντησε ο Παπαδογιάννης!
48.734views 0shares

«Είναι ντροπή αυτό που έγινε πριν από τρεις εβδομάδες. Σε αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε επί λέξει ότι το Μαρούσι είναι μια ομάδα που έχει ανεμομαζώματα και διαβολοσκορπίσματα! Θα μιλήσω και ονομαστικά, το είπε ο Παπαδογιάννης. Όλα τα παιδιά που είμαστε εδώ δεν έχουμε γεννηθεί σε στάβλο, αλλά σε μαιευτήριο όπως όλοι! Έχουμε οικογένειες, γυναίκες και παιδιά και δεν ανεχόμαστε τέτοιους χαρακτηρισμούς. Αυτή δεν είναι δική μου τοποθέτηση αλλά όλης της ομάδας. Θέλαμε σαν Μαρούσι να στείλουμε ανακοίνωση στο συνδρομητικό κανάλι και να εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά μας. Δεν το κάναμε, θέλαμε να κάνουμε αυτή τη νίκη και να τον καλέσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Είμαι πολύ περήφανος για όλα τα παιδιά στο Μαρούσι. Αφήστε μας στην ησυχία μας!».

Λίγη ώρα μετά, ο Νίκος Παπαδογιάννης απάντησε μέσω του blog του στο gazzetta.gr. Δείτε τι γράφει:

«Νόμισα ότι μου έκαναν πλάκα, όταν μου είπαν προ ημερών ότι οι παίκτες του Αμαρουσίου ετοίμαζαν ανακοίνωση ή και εξώδικο για την αφεντιά μου.

Ενιωσαν, λέει, προσβεβλημένοι, επειδή είπα σε κάποια μετάδοση ότι η ομάδα «φτιάχτηκε με ανεμομαζώματα και διαβολοσκορπίσματα». Και με προειδοποίησαν να μη ξαναπώ τέτοιο πράγμα. Χρειάστηκα δέκα λεπτά για να συνέλθω από την έκπληξη και άλλα τόσα για να σταματήσω τα γέλια.

Δυστυχώς, δεν έλαβα κάποιο εξώδικο τις επόμενες ημέρες. Κοντά σε αυτά που μου έστειλαν τους τελευταίους μήνες -μεταξύ άλλων- ο Οικονομίδης, οι Αγγελόπουλοι, ο Κυριακού, θα ταίριαζε γάντι και ένα από το Μαρούσι. Μόνο οι Γιαννακόπουλοι μου έχουν ξεφύγει.

Βραδάκι Κυριακής, έμαθα ότι το θέμα είχε και συνέχεια. Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης μου αφιέρωσε ονομαστικά τη νίκη επί της Καβάλας, εξ ονόματος των συμπαικτών του. Μου απέδειξαν, είπε, ότι το Μαρούσι δεν είναι ούτε ανεμομάζωμα ούτε διαβολοσκόρπισμα. Διότι βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Διαβάστε όλο το blog του Παπαδογιάννη στο gazzetta.gr
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ